Ο Βασίλης Κικίλιας ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τη Naomi Campbell - Η ανάρτηση του top model

07.10.2021
Ο Βασίλης Κικίλιας ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τη Naomi Campbell - Η ανάρτηση του top model
Στο Παρίσι βρέθηκε ο Υπουργός Τουρισμού με τη σύζυγό του και, από ό,τι βλέπουμε, είχαν "υψηλές" συναντήσεις.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψαν στη γαλλική πρωτεύουσα συνδυάζοντας υποχρεώσεις τους αλλά και λίγη διασκέδαση.

Ο υπουργός Τουρισμού βρίσκεται στο Παρίσι για τα επίσημα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης Top Resa, με στόχο να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό. Σε αυτό το ταξίδι τον συνοδεύει η σύζυγός του η οποία, προφανώς, και έχει εντάξει λίγη Εβδομάδα Μόδας στο πρόγραμμα της.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε το ζεύγος με τη Naomi Campbell. Μαζί τους και ο Omar Cherif, συνεργάτης της μαύρης γαζέλας της πασαρέλας και έχων μεγάλες σχέσεις με την ελληνική σόουμπιζ. Για την ακρίβεια, δική του ιστορία αναδημοσίευσε η Naomi.

Ο νέος ρόλος σε συνεργασία με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, το διάσημο μοντέλο, εκτός από αυτόν της μητέρας, ανέλαβε έναν ακόμη, πολύ σημαντικό ρόλο. Συγκεκριμένα η Naomi ορίστηκε ως η παγκόσμια πρέσβειρα για το Queen's Commonwealth Trust και είναι το πρώτο πρόσωπο που ανέλαβε αυτόν τον βασιλικό ρόλο.

Η Naomi Campbell μιλά πρώτη φορά για την κόρη της -και για τον Harry και τον William

Στο νέο της ρόλο, το μοντέλο θα υποστηρίξει νέους καινοτόμους μεταξύ 18 και 35 ετών στην Κοινοπολιτεία, συνδέοντάς τους με ευκαιρίες, εκπαίδευση και χρηματοδότηση.

«Είναι τιμή μου να αποδέχομαι αυτόν τον ρόλο ως παγκόσμια πρέσβειρα του The Queen’s Commonwealth Trust», δήλωσε η Campbell στην επίσημη εκδήλωση ανακοίνωσης που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Cafe Royal Hotel στο κεντρικό Λονδίνο.

«Ανεξάρτητα από το πού είστε ή πού βρίσκεστε τώρα, υπάρχουν νέοι ηγέτες στην κοινότητά σας που κάνουν εκπληκτική δουλειά. Μερικές φορές δεν φαίνονται και μερικοί από αυτούς μπορεί να μην βλέπουν ακόμη τον εαυτό τους ως "ηγέτη ", αλλά όλοι αξίζουν την υποστήριξή μας και την πρόσβαση στην εκπαίδευση και τους πόρους »