"Οι ερωτικές σκηνές με την Jennifer Aniston ήταν μαρτύριο"

06.10.2021
"Οι ερωτικές σκηνές με την Jennifer Aniston ήταν μαρτύριο"
Ποιος ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση;

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο The Howard Stern Show, ο Jake Gyllenhaal χαρακτήρισε τα γυρίσματα σεξουαλικών σκηνών με την Jennifer Aniston ως "βασανιστήρια", καθώς εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί ενώ προσπαθούν να κάνουν μια σκηνή να φαίνεται ρεαλιστική. Το ζευγάρι πρωταγωνίστησε στην ταινία The Good Girl του 2002, παίζοντας δύο εραστές που ξεκινούν μια εξωσυζυγική σχέση.

Gwyneth Paltrow: Πρώην υπάλληλοί της την κατηγορούν για τοξική συνεργασία

"Τα γυρίσματα των σκηνών του σεξ ήταν βασανιστήρια, ναι", είπε ο Gyllenhaal. "Αλλά και δεν ήταν. Εννοώ, ήταν σαν ένα μείγμα και των δύο. Παραδόξως, οι σκηνές αγάπης είναι αμήχανες, γιατί ίσως το βλέπουν 30, 50 άνθρωποι; Αυτό δεν με φτιάχνει", είπε ο ηθοποιός, ο οποίος περιέγραψε τη διαδικασία των γυρισμάτων ως "παράξενα μηχανική". "Είναι χορός, χορογραφείτε για την κάμερα", πρόσθεσε. "Είναι σαν μια σκηνή πάλης, πρέπει να χορογραφήσεις αυτές τις σκηνές".

Emily Ratajkowski: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το γλυκό προσωπάκι του γιου της

Ο Gyllenhaal αποκάλυψε επίσης ότι οι σκηνές γυρίστηκαν χρησιμοποιώντας τη λεγόμενη "τεχνική μαξιλαριού". "Χρησιμοποιήθηκε η τεχνική του μαξιλαριού", είπε. "Αυτό ήταν απλώς προληπτικό και χρησιμοποιήθηκε γενικά όταν βρισκόμασταν σε οριζόντια θέση. Νομίζω ότι ήταν στην πραγματικότητα μια πρόταση της Jennifer. Ήταν πολύ ευγενική που το πρότεινε πριν ξεκινήσουμε".

Η πιο πρόσφατη ταινία του Gyllenhaal, είναι ένα αγγλόφωνο remake του δανικού θρίλερ The Guilty, που είναι διαθέσιμο στο Netflix.