Αθηνά Ωνάση: Η φωτογραφία με τη Γιάννα Νταρίλη στο Μόντε Κάρλο

06.10.2021
Αθηνά Ωνάση: Η φωτογραφία με τη Γιάννα Νταρίλη στο Μόντε Κάρλο
Σκούρυνε το μαλλί, όπως φαίνεται, η ελληνικής καταγωγής κληρονόμος και... κυκλοφορεί ξανά.

Ενώ οι φήμες τη θέλουν ακόμη σε άσχημη ψυχολογική κατασταση μετά το άσχημο διαζύγιό της από τον Alvaro, η Αθηνά Ωνάση, που, όντως, δεν κυκλοφορεί πολύ τα τελευταία χρόνια, παραβρέθηκε σε εκδήλωση στο Μόντε Κάρλο και πόζαρε -αν και κάπως σφιγμένα- στον φακό.

Το στιγμιότυπο είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της Γιάννα Νταρίλη στο Instagram η οποία μοιράστηκε τη χαρά της που γνώρισε την ελληνίδα κληρονόμο. Μαζί με τις δύο κυρίες, ο σύζυγος της πάλαι ποτέ τηλεοπτικής γυμνάστριας, Γιώργος Ψιψίκας.

Αθηνά Ωνάση: Η απρόσμενη συνάντηση με ζευγάρι Ελλήνων δημοσιογράφων στο Μονακό [photos]

Ιδού η εν λόγω ανάρτηση στην οποία βλέπουμε την Αθηνά Ωνάση με πιο σκούρο χρώμα στα μαλλιά πια και ένα όμορφο floral φόρεμα, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις στολές ιππασίας που τη βλέπουμε να φορά σε κάθε δημόσια εμφάνισή της καθώς αυτές περιορίζονται μόνο σε ιππικούς αγώνες.

Η Γιάννα Νταρίλη ήταν από τις πρώτες τηλεοπτικές γυμνάστριες της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης που, όμως, εδώ και πολλά χρόνια ζει με τον επιχειρηματία σύζγυγό στο Λος Άντζελες.

Η φωτογραφία κάτω από την εποχή που η Γιάννα μας γύμναζε μέσα από την πρωινή εκπομπή Star Cafe που παρουσίαζε η Κατερίνα Λάσπα (1998 - 2000)

Ο έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο με τον Doda

Οι δυό τους συναντήθηκαν το 2002 όταν η Αθηνά Ωνάση ήταν μόλις 17 ετών, στο training camp του Νέλσον Πεσόα στο Βέλγιο. Όπως ο ίδιος έχει πει η Αθηνά ήταν εκείνη που τον πλησίασε, δειλά και με λεπτότητα.

"Ήμουν στους στάβλους και χάιδευα το άλογο μου. Η Αθηνά με πλησίασε για να με χαιρετήσει και όταν είδε την έκφραση μου με ρώτησε γιατί είμαι τόσο λυπημένος. Η σπίθα που άναψε μεταξύ μας εκείνη την στιγμή, έγινε πυρκαγιά. Από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ" έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για τη γνωριμία τους o Alvaro Alfonso de Miranda Netto.

30 χρόνια από τον θάνατο της Χριστίνας Ωνάση: Η συγκλονιστική μαρτυρία για την τελευταία της νύχτα

Ο γάμος δεν άργησε να γίνει. Το 2005 Αλβάρο και Αθηνά παντρεύτηκαν στο Ιδρυμα Μαρίας Λουΐζας-Οσκαρ Αμερικάνο στο προάστιο του Σάο Πάολο, Μορούμπι. Η Αθηνά απαστράπτουσα φορούσε νυφικό Valentino κι έλαμπε από χαρά ενώ για παρανυμφάκι είχαν την κόρη του Doda, Vivian την οποία η Αθηνά μεγάλωσε σαν δικό της παιδί.

Ξαφνικά τον Μάιο του 2016 και ενώ το ζευγάρι μέχρι πρόσφατα έκανε κοινές εμφανίσεις όλο... μέλι, οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει και μάλιστα άσχημα. Οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν σύντομα με τον Alvaro σήμερα να είναι ξανά παντρεμένος και να έχει ένα ακόμη παιδί ενώ το μόνο που εχει πει σχετικά με τον γάμο του με την Ωνάση είναι το εξής:

«Ήμασταν παντρεμένοι για περισσότερα από 10 χρόνια, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι ο γάμος μας είχε βάσεις. Η Αθηνά ήταν καλή προς εμένα και προς την κόρη μου, αλλά τώρα έχουμε γυρίσει σελίδα».

Η Αθηνά δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τον Αλβάρο.