Βarack - Michelle Obama: «Πώς ξεκίνησε και πώς πηγαίνει» - Η απίθανη throwback φωτογραφία του ζεύγους

05.10.2021
Βarack - Michelle Obama: «Πώς ξεκίνησε και πώς πηγαίνει» - Η απίθανη throwback φωτογραφία του ζεύγους
Eίναι από τα ζευγάρια που θαυμάζουμε. Η Michelle Obama δημοσίευσε μια συγκινητική ανάρτηση για να γιορτάσει την επέτειο τους και ειλικρινά, μας συγκίνησε.

Στις 3 Οκτωβρίου που ήταν η 29η επέτειος του γάμου τους, η Μichel δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών εκείνης και του Βarack. Η βασική φωτογραφία ήταν πριν από σχεδόν 30 χρόνια, μία από τις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλαν μαζί. Η κάτω φωτογραφία είναι από τους δύο τους σήμερα και μοιάζουν πιο υπέροχοι από ποτέ.

Στη λεζάντα κάτω από το κολάζ των φωτογραφιών η Michelle έγραψε «Πώς ξεκίνησε vs Πώς πηγαίνει» και πρόσθεσε: «Χρόνια πολλά, Βarack - σ’ αγαπώ! ».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Barack δημοσίευσε μια παρόμοια σημερινή φωτογραφία των δύο τους με τη λεζάντα «Χρόνια πολλά, Μiche! Τα τελευταία 29 χρόνια, μου άρεσε να βλέπω τον κόσμο να σε γνωρίζει όχι μόνο ως κόρη του South Side, αλλά ως μητέρα, δικηγόρο, executive, συγγραφέα, Πρώτη Κυρία και την καλύτερη μου φίλη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα ».

Η Michelle και ο Barack έχουν δημοσιεύσει ολόκληρα αφιερώματα στο Instagram για την επέτειό τους στο παρελθόν και μάλιστα τον περασμένο χρόνο έκαναν τους ανθρώπους να τα χάσουν με τις ερωτικά τους μηνύματα ο ένας στον άλλο.

Η Michelle και ο Barack συναντήθηκαν αρχικά σε ένα δικηγορικό γραφείο και το 1992 παντρεύτηκαν. Και από την προεδρία του το 2008 μέχρι και σήμερα συνέχισαν να έχουν αυτή την μοναδική σχέση που πολλοί και πολλές θα ζήλευαν. Χρόνια πολλά, Michelle και Barack - ανυπομονούμε να δούμε τι θα δημοσιεύσετε του χρόνου στην 30η σας επέτειο!