Ορφέας Αυγουστίδης: Η δημόσια έξοδος με τη σύντροφό του -και το αίσθημά του!

04.10.2021
Ορφέας Αυγουστίδης: Η δημόσια έξοδος με τη σύντροφό του -και το αίσθημά του!
Ο δημοφιλής ηθοποιός ποζάρει με τον έρωτα της πραγματικής και της τηλεοπτικής του ζωής!

Τη παράσταση Βάκχες στο Ηρώδειο πήγαν να παρακολουθήσουν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία και μετά το τέλος της παράστασης πόζαραν και για μερικές φωτογραφίες.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αγκαλιά με τη σύντροφό του και τον γιο τους - Η πολύ συγκινητική ανάρτηση

Έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, το ζευγάρι έκανε μια έξοδο την οποία φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα. Στα παρασκήνια οι δυο τους πόζαραν όλο χαμόγελα με τον καλό τους φίλο και πρωταγωνιστή της παράστασης, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Οι δυο φίλοι φέτος βρίσκονται σχεδόν "απέναντι" τηλεοπτικά καθώς ο μεν Αυγουστίδης πρωταγωνιστεί στον "Σασμό" του Alpha, ο δε Παπασπυλιόπουλος στις "Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1.

«Σασμός»: Ο Αστέρης και η Αργυρώ τρολάρουν τις «Άγριες Μέλισσες» και το κοινό υποκλίνεται [video]

Στην ίδια παράσταση βρέθηκε και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία και πόζαρε επίσης μαζί με τον Ορφέα Αυγουστίδη. Οι δυο τους ζουν έναν έρωτα μεγάλο -και παράνομο- στην σειρά "Σασμός" και κάθε τους εμφάνιση αποτελεί "θέμα" για τους φανς τους.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία υποδέχτηκαν το μωράκι τους στις 6 Απριλίου 2021 και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου", ο διάσημος "χαζομπαμπάς" είχε πει μεταξύ άλλων: "Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν"