Gwyneth Paltrow: Πρώην υπάλληλοί της την κατηγορούν για τοξική συνεργασία

04.10.2021
Gwyneth Paltrow: Πρώην υπάλληλοί της την κατηγορούν για τοξική συνεργασία
"Πάθαινα burn out κάθε εβδομάδα!"

Πάνω από 140 εργαζόμενοι της εταιρείας περιεχομένου ευεξίας και ηλεκτρονικού εμπορίου Goop της Gwyneth Paltrow έχουν αποχωρήσει από το 2019, κάνοντας λόγο για χαμηλούς μισθούς, εξουθένωση και τη δύσκολη ηγεσία. Ενώ πολλοί υπάλληλοι αποχώρησαν λόγω απολύσεων που σχετίζονται με την πανδημία, άλλοι είπαν ότι μερικά στελέχη έφυγαν ή αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω της τάσης της Paltrow να «ξινίζει» προς ανθρώπους που κάποτε ήταν οι αγαπημένοι της.

Η κόρη της Kate Moss με αντλία ινσουλίνης στην πασαρέλα

Πρώην υπάλληλοι, που όλοι μίλησαν ανώνυμα στο Insider από φόβο αντεκδίκησης, είπαν ότι η πανδημία αύξησε τις πιέσεις στην ομάδα, κάνοντας πολλούς υπαλλήλους να επεκτείνουν τα καθήκοντά τους για να συμπεριλάβουν τον φόρτο εργασίας αυτών που απολύθηκαν. Οι πρώην υπάλληλοι δήλωσαν ότι δεν υπήρχε διαφάνεια σχετικά με τις αποχωρήσεις των στελεχών και ότι υπάρχει μια κουλτούρα αποφυγής συγκρούσεων στο Goop "επειδή δεν θέλουν να βλάψουν τα συναισθήματα των ανθρώπων".

Britney Spears: Γιόρτασε με ολόγυμνες φωτογραφίες την ανεξαρτησία της από την κηδεμονία του πατέρα της

Η Paltrow ξεκίνησε το Goop το 2008 ως ενημερωτικό δελτίο. Από τότε εξελίχθηκε σε μια πλήρη μάρκα lifestyle γνωστή για την πώληση κεριών αξίας 75 δολαρίων που μυρίζουν σαν το αιδοίο της Paltrow, μοντέρνα συμπληρώματα και ρούχα. Το Netflix συνεργάστηκε με την εταιρεία το 2020 για το The Goop Lab, μια σειρά στην οποία εκείνη και οι υπάλληλοί της πειραματίστηκαν με ενεργειακές εργασίες και άλλα θέματα ευεξίας.