Η Μαρία Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά: "Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό"

04.10.2021
Η Μαρία Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά: "Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό"
Το σχόλιο της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής της

Μετά από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε και δεν άργησε να πετάξει τις...σπόντες της για τον πρώην συνεργάτη της και παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά.

Νάντια Μπουλέ: Αυτό είναι το σπάνιο όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Στην εκπομπή του, "Καλό Μεσημεράκι", ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε κάποια λάθη που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στα ονόματα προσώπων στην πρεμιέρα της εκπομπής της, "Τι λες τώρα", αναφέροντας πως "μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία μου, μία προετοιμασία! Τα φιλιά μου, κάνω πλάκα".

"Αν έμπαινα στο Survivor θα με σιχαινόταν όλη η Ελλάδα"

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στο "Τι λες τώρα", με την Κατερίνα Καραβάτου να λέει χιουμοριστικά πως "την… πετσόκοψε". Στη συνέχεια, η Μαρία Ηλιάκη έδωσε τη δική της απάντηση στον Νίκο Μουτσινά, λέγοντας: "Κάντε μου ένα κοντινό. Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει. Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά. Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει 'να σου ζήσει το μωρό'. Δημόσια δεν μετράει. Να έρθει κάτω από το σπίτι λοιπόν με τα δώρα και θα το σκεφτώ πάντως αν έρθω στην εκπομπή".

Η συνεργασία και το ιστορικό των δύο παρουσιαστών

Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2005, με την εκπομπή Κους Κους στον Alpha, στην οποία συμμετείχαν με την Κατερίνα Καραβάτου. Ο Μουτσινάς και η Ηλιάκη συνεργάστηκαν στη συνέχεια στη μεσημεριανή εκπομπή Δέστε τους το 2009.

Μετά από ένα διάλειμμα, συνεργάστηαν ξανά το 2016, με το Ξαναδέστε τους.