Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου: Το συγκλονιστικό μήνυμα που άφησε λίγο πριν "φύγει"

04.10.2021
Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου: Το συγκλονιστικό μήνυμα που άφησε λίγο πριν "φύγει"
Η είδηση για τον θάνατο της Άριας γέμισε με θλίψη όλους όσους τη γνώριζαν, αλλά όχι μόνο! Ήταν μόλις 37 ετών.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου έφυγε σήμερα από τη ζωή έχοντας παλέψει με τον καρκίνο τα τελευταία 4 χρόνια. Η νεαρή δημοσιογράφος που είχε ξεχωρίσει ιδιαίτερα στον χώρο του αυτοκινήτου άφησε μέσω κάποιου δικού της ανθρώπου ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, ένα μήνυμα που, σίγουρα, κάνει τους πάντες να αναλογιστούν σε βάθος τη ζωή τους.

Με τον πολύ χαρακτηριστικό τρόπο γραφής της, η Άρια θέλησε να μεταφέρει σκέψεις και συναισθήματα, όμως να στείλει και ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους, είτε τη γνώριζαν προσωπικά, είτε όχι. Ιδού τι έγραψε λίγο πριν "φύγει" η Αριάδνη. Τα λόγια της, "μαχαιριά" πλάι στη φωτογραφία από το άδειο κρεβάτι του νοσοκομείου που βλέπουμε στη φωτογραφία.

Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.
Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!
Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!
Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.
Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! [😉]
Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.
Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!
Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)

Στην καριέρα της έχει κάνει άπειρα βίντεο, αλλά μόλις πριν από δύο εβδομάδες, η Άρια μοιράστηκε ένα το οποίο χαρακτήρισε ως "το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής της" και εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος τι εννοεί καθώς μέσα από αυτό αποκάλυψε το πρόβλημα της υγεία της σε όλη του την έκταση, ενώ μοιράστηκε σκέψεις, συναισθήματα και αγωνίες της, μαζί με ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλους εκείνους που νιώθει δίπλα της όλο αυτό τον καιρό.

Την απόφαση να κάνει αυτό το βίντεο, όπως εξήγησε, την πήρε από μία ατάκα της Ζενεβιέβ στο GNTM της περασμένης εβδομάδας. "Η ειλικρίνεια είναι δύναμη" είπε η κριτής του σόου και η Άρια άρχισε να κλαίει. Τότε ένιωσε ότι έπρεπε να το κάνει αυτό το βίντεο και να πει την αλήθεια της.

"Έχω καρκίνο. Εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτω", τη βλέπουμε να λέει κοιτάζοντας κατάματα τον φακό και τονίζοντας ότι όλο αυτό τον καιρό, ο οργανισμός της το πάλεψε αντρίκια, ανταπεξήλθε στα πάντα. Μέχρι τώρα όμως. Σε μία από τις τελευταίες χημειοθεραπείες που έκανε (και έκανε πολλές) της είπαν ότι δεν υπήρχε κάποια άλλη χημειοθεραπεία, κάποιο άλλο σχήμα που θα μπορούσε να κάνει για να σωθεί. Υπήρξαν παρενέργειες σε θέμα πόνου.

«Πονάω πολύ. Έχω περάσει τέσσερα χρόνια ελεεινά, φρικτά και όποιος έχει περάσει τα ίδια ξέρει για τι πράγμα μιλάω. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει, εξηγεί η Άρια αποκαλύπτοντας ότι ο καρκίνος της ήταν στο παχύ έντερο.

Όλα ξεκίνησαν από μια λάθος διάγνωση που κράτησε 7 μήνες και οδήγησε σε πολλαπλές μεταστάσεις. «Να παίρνετε πάντα και δεύτερη και τρίτη γνώμη», είπε υπογραμμίζοντας ότι η «εγκληματίας γιατρός» της στέρησε όλη τη ζωή.

Αυτά και πολλά άλλα ακούγονται από την ίδια στο βίντεο που ακολουθεί και η αφύπνιση πρέπει να έρθει σε λόγια όπως «Δεν τα παρατάω ποτέ», «Να εκτιμάτε πάντα αυτά που έχετε», «Προβλήματα εκτός της υγείας που απειλεί τη ζωή σου, απλά δεν υπάρχουν».

Καλό ταξίδι Άρια και ευχαριστούμε!