«Σμύρνη μου αγαπημένη»: Το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας και όσα αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση για τα γυρίσματα [video]

04.10.2021
«Σμύρνη μου αγαπημένη»: Το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας και όσα αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση για τα γυρίσματα [video]
Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μια άνευ προηγουμένου για τη χώρα μας χολιγουντιανών προδιαγραφών παραγωγή που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο του τελικού μοντάζ.

Έργο ζωής αυτό για τη Μιμή Ντενίση, η οποία μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το έργο "Σμύρνη μου Αγαπημένη" στο θεατρικό σανίδι το μεταφέρει με το ίδιο πάθος στη μεγάλη οθόνη.

Τα γυρίσματα της ταινίας της την παραγωγή της οποίας υπογράφει η Tanweer Greece και έρχεται σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο των Μιμή Ντενίση και Martin Sherman πραγματοποιήθηκαν στη Χίο, τη Μυτιλήνη και το Φάληρο, ενώ σε αυτά, εκτός από μια πλειάδα Ελλήνων και ξένων ηθοποιών συμμετείχαν αναρίθμητοι κομπάρχοι που έδωσαν ζωή στις πιο έντοντες στιμές της.

Σμύρνη μου Αγαπημένη: Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας συνεχίζονται στη Μυτιλήνη - Οι πρωταγωνιστές το διασκεδάζουν

Η Μιμή Ντενίση εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1 όπου και προβλήθηκε για πρώτη φορά το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Ιδού το, πραγματικά, εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ως μια πρώτη -γερή- γεύση του τι να περιμένουμε στη συνέχεια.

Τα ευτράπελα από τα γυρίσματα

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και το Γιώργου Λιάγκα η Μιμή Ντενίση μίλησε με πολύ πάθος και αγάπη για αυτό της το πόνημα ενώ κάποια στιγμή ανεφερε και μερικά αστεία που συνέβησαν κατά τα γυρίσματα.

Τα περισσοτερα αφορούσαν στους κομπάρσους που ήταν άπειροι και στην πλειοψηφία τους ντόπιοι που συμμετείχαν με χαρά στην παραγωγή.

Σε κάποια στιγμή που έπρεπε να τους σπρώξουν στον δρόμο, εκείνοι έδειξαν λίγο περισσότερο ζήλο και τους έριξαν όλους κάτω, ενώ άλλη στιγμή, υπό 40°C και φορώντας πολύ βαριά μάλλινα ρούχα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντί για τα λόγια που έπρεπε να πουν στον φακό, εξέφρασαν την αδυναμία τους να συνεχίσουν με τόση ζέστη!

Ιδού το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη όπου μάθαμε το εξής: Η ταινία που αφορά στο πρώτο μέρος της ιστορίας, θα βγει περίπου τα Χριστούγεννα και στο θέατρο, η Μιμή Ντενίση θα ανεβάσει το δεύτερο μέρος όπου κάποιος θα μπορεί να το βλέπει σε συνέχεια...