Σπύρος Ντούγιας - Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Μία συνέντευξη που αξίζει να δεις [video]

28.09.2021
Σπύρος Ντούγιας - Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Μία συνέντευξη που αξίζει να δεις [video]
Ό,τι πιο απολαυστικό θα δεις σήμερα.

Πρεμιέρα για τις «Άγριες Μέλισσες» και τον τρίτο κύκλο τους χθες (27/9/2021) αλλά και για το «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν και το Twitter «γλέντησε» με το φανελάκι -και τη γάτα- του Κωνσταντή

Φέτος, ο παρουσιαστής το ΑΝΤ1 θα έχει και βοήθεια.. Στο πλευρό του ο Σπύρος Ντούγιας, ο γλυκύτατος μικρούλης που γνωρίσαμε στον ρόλο του Σέργιου Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος αναλαμβάνει και ρόλο παρουσιαστή.

Οι παραγωγοί έδωσαν στον Σπύρο δικό του γραφείο και μικρόφωνο και σε κάθε επεισόδιο θα παίρνει μια συνέντευξη από κάποιον καλεσμένο με τον δικο του, απολαυστικό τρόπο.

«Ποδαρικό» σε αυτή τη νέα θέση έκανε στον Σπύρο ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του χθες στον ρόλο του εκδότη Πέτρου Ορφανίδη.

Η συνέντευξη μας χάρισε ένα μόνιμο χαμόγελο και τη μοιραζόμαστε:

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Την έκτη σεζόν της εκπομπής «The 2Night Show ξεκίνησε χθες βράδυ ο Γρηγόρης και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος του έκανε επίσης ποδαρικό.

Μεταξύ των όσων είπε ο δημοφιλής ηθοποιός ξεχωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο του έγινε η πρόταση για να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες». «Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του casting. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν όχι τηλέφωνο για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω με τα υπόλοιπα και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς που τρέχουν χρόνια στη σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου για παράδειγμα», εξήγησε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ενώ σε ερώτηση του Γρηγόρη αν είναι προσβλητικό για κάποιον ηθοποιό ι casting υπήρξε κατηγορηματικός.

«Όχι, δεν είναι προσβλητικό. Αρκεί να είναι σαφής ο λόγος, δηλαδή να είναι καθαρή η εκτίμηση για έναν ηθοποιό και τα υπόλοιπα είναι σαφή. Αν κάποιος έχει στήσει ένα συγκεκριμένο project επάνω σε 2-3 πυλώνες και πάει να κουμπώσει κάτι καινούριο επάνω τους, δεν πάει να είναι και ο Anthony Hopkins.... Μπορεί να μη δέσει το γλυκό. Και να φέρεις έναν πολύ χειρότερο ηθοποιό που, όμως, ταιριάζει. Οπότε, δεν πρέπει να είναι προσβλητικό».