Sarah Jessica Parker: Εξήγησε τη σιωπή της για τον θάνατο του Willie Garson με μια συγκινητική ανάρτηση

28.09.2021
Sarah Jessica Parker: Εξήγησε τη σιωπή της για τον θάνατο του Willie Garson με μια συγκινητική ανάρτηση
Η σιωπή, μερικές φορές, λέει περισσότερα από τα όποια λόγια!

Αφού χρειάστηκε αρκετές ημέρες για να θρηνήσει σιωπηρά, η Sarah Jessica Parker απέτισε φόρο τιμής στον Willie Garson, τον συμπρωταγωνιστή της στο Sex and the City και επί χρόνια φίλο της, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram.

Sex and The City: Πέθανε ο τηλεοπτικός Stanford - Το "αντίο" των συναδέλφων του

Η πρωταγωνίστρια του "And Just Like That..." είπε ότι αρχικά δεν ήταν «έτοιμη» στις 22 Σεπτεμβρίου, μια μέρα αφότου ο γιος του Garson, Nathen, ανακοίνωσε τον θάνατο του πατέρα του σε ηλικία 57 ετών από καρκίνο του παγκρέατος. Στη συνέχεια, στις 24 Σεπτεμβρίου, η Parker δημοσίευσε στο instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών από τα 30 και πλέον χρόνια φιλίας τους, γράφοντας ότι ο χαμός του ήταν «αβάσταχτος».

Η διάσημη ηθοποιός εξήγησε τις ημέρες σιωπής της, λέγοντας ότι «μερικές φορές η σιωπή είναι μια δήλωση». Για εκείνη, αυτή η σιωπή αντανακλούσε «το μέγεθος της απώλειας μιας φιλίας 30 + ετών». Ο στενός δεσμός της Parker και του Garson δημιουργήθηκε όταν υποδύθηκαν τους φίλους Carrie Bradshaw και Stanford Blatch στο Sex and the City. Στο αφιέρωμά της, θυμήθηκε και πάλι «μια πραγματική φιλία που επέτρεπε μυστικά, περιπέτεια, κοινή επαγγελματική οικογένεια, αλήθεια, συναυλίες, οδικά ταξίδια, γεύματα, τηλεφωνήματα αργά το βράδυ, αμοιβαία αφοσίωση στo να είσαι γονιός και όλους τους πόνους και τη χαρά που το συνοδεύουν, θριάμβους, απογοητεύσεις, φόβους, οργή και χρόνια που πέρασαν στα γυρίσματα ... και γέλια αργά το βράδυ».

Kim Cattrall: Ποια θα πάρει τη θέση της στο νέο Sex and the City

Η Parker απευθύνθηκε επίσης απευθείας στον Garson, λέγοντας ότι θα της λείψουν τα πάντα και θα λατρέψει και θα θυμηθεί τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και τις τελευταίες στιγμές μαζί. «Η απουσία σου είναι ένας κρατήρας που θα γεμίσω με την ευλογία αυτών των αναμνήσεων και όλων εκείνων που βρίσκονται ακόμα και σε εσοχές στην επιφάνεια», έγραψε.

Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε επίσης στον γιο του Garson, Nathen. Του έστειλε «την αγάπη και τα θερμά της συλλυπητήρια», λέγοντας του ότι το «μεγαλύτερο επίτευγμα του Garson ήταν που ήταν ο πατέρας του».

Just Like That: Η Carrie και ο Mr Big ξανά μαζί, όμως, όχι για πολύ - Η δραματική εξέλιξη

Ο Garson ήταν ανάμεσα στους σταρ του Sex and the City που επέστρεψαν για το sequel της σειράς, And Just Like That…, μαζί με τους Bradshaw, Kristin Davis (Charlotte), Cynthia Nixon (Miranda), Mario Cantone (Anthony) και Evan Handler (Harry).