Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του και τη βάφτιση του γιου του

28.09.2021
Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του και τη βάφτιση του γιου του
Απολαμβάνει το πρωινό μαζί με τον Αχιλλεάκο του!

Ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους, αφού έκαναν δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες να τρέχουν προς διάφορες κατευθύνσεις -μέχρι και Θεσσαλονίκη τους έστειλαν μερικές φήμες.

Ο πρώτος έλληνας master chef το συνηθίζει αυτό. Ενημερώνει πάντα το κοινό του για το τι συμβαίνει στη ζωή του, όμως, όταν θέλει και με τον τρόπο που θέλει εκείνος.

Η ανακοίνωση του ότι θα γίνει πατέρας

Η Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε ότι θα γινόταν πατέρας με ένα πολύ χαριτωμένο σκίτσο μοιράστηκε στα stories του. Ένας μάγειρας που κρατά στο χέρι του ένα ταψί και ένα χαρακτηριστικό Gif που γράφει Loading σε μια άκρη. Το Swipe Up που πρόσθεσε στην ανάρτηση, όμως, παρέπεμπε στο site του και συγκεκριμένα στη συνταγή του γλυκού "Μπαμπάς", οπότε, έτσι τα είπε όλα!

Η άφιξη του Πετρετζίκη Junior

Στις 2 Ιουλίου ο Άκης ενημέρωσε τον κόσμο για τη γέννηση του υιού μέσα από μία ανάρτηση με την οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα πατουσάκια του μωρού. .

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!❤, έγραφε στη λεζάντα ο περήφανος μπαμπάς όταν μοιράστηκε την είδηση της "υψηλής άφιξης" αλλά και την πρώτη φωτογραφία του παιδιού του.

Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο και τη βάφτιση

Πανευτυχής ο περήφανος μπαμπάς, το πρωί μετά τα δυό μυστήρια μοιράστηκε ένα γλυκύτατο story με τον υιό, ο οποίος παίζει χαρούμενος στην αγκαλιά του.

Να τους ζήσει ο Αχιλλέας