Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, το σχόλιο του Λιάγκα και η έντονη αντιδραση της Σκορδά

28.09.2021
Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, το σχόλιο του Λιάγκα και η έντονη αντιδραση της Σκορδά
Η είδηση που "άναψε" φωτιές στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό».

Ένα κοινό πλάνο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη που έκαναν βόλτα με την περέα τους στο κέντρο της Αθήνας και δημοσιεύει η εφημερίδα ON TIME στάθηκε η αφορμή για να ανέβουν λίγο οι τόνοι στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ των δύο παρουσιαστών και πρώην συζύγων.

Η προϊστορία

Το θέμα της παρέας που κάνουν οι δύο διάσημοι Έλληνες έχει απασχολήσει ξανά τα ΜΜΕ με τις πληροφορίες, για την ιστορία, να θελουν τη Δέσποινα Βανδή ερωτευμένη με φίλο του Βασίλη Μπισμπίκη, εξ ου και οι κοινές εμφανίσεις.

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Η πολυαναμενόμενη συνάντηση επί σκηνής, τα υπονοούμενα και το φιλί στο στόμα

Το νέο "χτύπημα"

Στη φωτογραφία που δημοσιεύεται στην εφημερίδα βλέπουμε σε ένα θολό παπαρατσικό στιγμιότυπο τη Δέσποινα Βανδή να προπορεύεται και τον Βασίλη Μπισμπίκη να ακολουθεί ενώ δεν φαίνονται οι υπόλοιποι της παρέας.

Τα σχόλια του Λιάγκα και η αντίδραση της Σκορδά

Στο "Πρωινό" σχολίασαν την είδηση και ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε αν στο ρεπορτάζ αναφέρεται οτι οι δυο τους έχουν σχέση. Η απάντηση ήταν αρνητική και εκείνος επανήλθε με μία ατάκα σχετικά με την εμφάνιση της τραγουδίστριας. "Για 50άρα είναι τέλεια", είπε ο παρουσιαστής και... ποιος είδε τη Φαίη και δεν τη φοβήθηκε.

"Γιατί δεν φιλτράρεις λίγο τα λόγια σου;" του είπε, μεταξυ άλλων, η Φαίη τονίζοντας ότι δεν έχει το δικαίωμα να κάνει το παραμικρό σχόλιο δημόσια για την ηλικία κάποιου. "Μα είναι γνωστό ότι η Μενεγάκη, ο Ρέμος, η Βανδή κι εγώ είμαστε ίδια σειρά", προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Λιάγκας αλλά στην πίεση της Φαίης αναγκάστηκε να ανασκευάσει.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα:

FaceApp: Η Δέσποινα Βανδή στην ανδρική της εκδοχή είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! [Photo]

Κομάντα και Δράκοι

Μετά την τεράστια επιτυχία του ως Μάνος Βόσκαρης στις «Άγριες Μέλισσες», φέτος βλέπουμε τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά του Mega που έχει θεωρηθεί ως η τεράστια, ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς, "Κομάντα κα Δράκοι".

Πρόκειται για μια σεριά μυστηρίου, πολύ διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, που κέρδισε το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ιδού μια πρώτη γεύση από Κομάντα και Δράκους: