Τζούλια Νόβα: "Ήταν μηδαμινές οι πιθανότητες να μείνω έγκυος"

28.09.2021
Τζούλια Νόβα: "Ήταν μηδαμινές οι πιθανότητες να μείνω έγκυος"
Το μοντέλο έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την εγκυμοσύνη της

Καλεσμένη στο "Happy Day” βρέθηκε η έγκυος Τζούλια Νόβα, λίγες ημέρες μετά τον γάμο της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Τζούλια Νόβα: Το φύλο του μωρού και η απάντηση στην αρνητική κριτική που δέχτηκε για μία μπλούζα

Το μοντέλο δήλωσε: "Γενικότερα ήθελα να κάνω οικογένεια, δεν περίμενα ότι θα προέκυπτε τώρα και εφόσον και ο Μιχάλης ήταν θετικός στο να προχωρήσουμε, το σκέφτηκα λίγο και έτσι το συνεχίσαμε. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για την εγκυμοσύνη, επειδή δεν το προσπαθούσαμε και δεν το επιδιώκαμε. Έγινε μια φορά! Οι πιθανότητες μας, στην ουσία, ήταν μηδαμινές. Μια περίοδος με πολύ άγχος για μένα".

"Μετά από δυόμιση μήνες, όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ ενώ εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. προσπαθούσα να είμαι πιο ώριμη και ψύχραιμη. Ήθελα να πάω στον γυναικολόγο, να το δω επειδή πολλές φορές τα τεστ που παίρνουμε από το φαρμακείο κάνουν λάθος. Όταν ο γιατρός πήγε να με εξετάσει, όταν ήμουν περίπου δυόμιση μηνών έγκυος, η πρώτη μου αντίδραση ήταν 'καρδιά είναι αυτή που ακούγεται; Γιατί χτυπάει; Πως γίνεται αυτό;'. Γέλασε μαζί μου", πρόσθεσε η ίδια.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε το πρώτο της βιβλίο - Το εξώφυλλο και οι λόγοι που την οδήγησαν στη συγγραφή του

Η εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού

Η ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της έγινε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για τον γάμο, τον περασμένο Ιούλιο.

Η πρόταση γάμου

Το μοντέλο είναι παντρεμένο με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μπυραρίας στα βόρεια προάστεια.

"Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: "Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: "Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do", είχε πει για το πώς έγινε η πρόταση γάμου.