Βραβεία EMMY 2021: Αυτή είναι η φωτογραφία που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

20.09.2021
Βραβεία EMMY 2021: Αυτή είναι η φωτογραφία που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις
Αρνητική κριτική έλαβαν οι παρευρισκόμενοι στη λαμπερή τελετή

Η φετινή τελετή των βραβείων EMMY πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια, λόγω των μέτρων που είχαν παρθεί για τον περιορισμό του COVID, με πολλούς stars να δίνουν το παρών στη λαμπερή τελετή και να φωτογραφίζονται στο κόκκινο χαλί.

Emmys 2021: Η λίστα με τους νικητές της μεγάλης βραδιάς - Η Meghan δεν κέρδισε, πάντως

Ωστόσο, η έλλειψη των μέτρων στην τελετή προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών στα social media, αφού φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Twitter έδειχναν τους παρευρισκόμενους να μην τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες οι ηθοποιοί φαίνονται καθισμένοι στα τραπέζια χωρίς να φορούν μάσκες και χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις. Παρά το ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς σχολιάστηκε ότι όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα έπρεπε να είναι εμβολιασμένοι, πολλοί χρήστες των social media σχολίασαν ότι ακόμα και οι εμβολιασμένοι πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Ο κωμικός Seth Rogen, που υπήρξε παρουσιαστής της βραδιάς έκανε ένα σχετικό αστείο, λέγοντας "πήγα από το να καθαρίζω καλά τα ψώνια μου στο να έχω τον Paul Bettany να φταρνίζεται στο πρόσωπό μου”.

Μερικά από τα σχόλια στο Twitter ήταν "Σκέφτομαι γιατί τα Emmys γίνονται σε τόσο μικρό χώρο χωρίς μάσκες και εξαερισμό κατά τη διάρκεια της πανδημίας;” και "Χωρίς αποστάσεις, χωρίς μάσκες. Σίγουρα είναι μια σφαλιάρα σε όλους τους υγειονομικούς της πρώτης γραμμής που ακόμα παλεύουν με την πανδημία” έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε ότι "οι κανόνες είναι μάλλον για τους κοινούς ανθρώπους”.