The Crown: Ο δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει πώς γράφτηκαν οι σκηνές για τη σχέση Καρόλου-Diana

21.09.2021
The Crown: Ο δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει πώς γράφτηκαν οι σκηνές για τη σχέση Καρόλου-Diana
Δεν αποτέλεσε έκπληξη η επικράτηση του The Crown στα βραβεία Emmy του 2021, ειδικά για τον δημιουργό και συγγραφέα Peter Morgan που δίνει ζωή σε αυτή την δημοφιλή σειρά. Και παρακάτω θα μάθουμε για το πώς έγραψε μερικές από τις σπουδαίες σκηνές μεταξύ του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Diana κατά την τέταρτη σεζόν της σειράς.

Αφού κέρδισε το Outwriting Writing για δραματικές σειρές, ο Peter Morgan μπήκε στην αίθουσα Τύπου των Emmy και τον ρώτησαν κάτι που όλες θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε: «Αυτή η σεζόν πραγματικά πυροδότησε ένα νέο ενδιαφέρον για τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Diana και την ιστορία τους. Είχατε κάποιο φόβο όταν γράφατε τις σκηνές τους και τι πιστεύετε για την ιστορία τους που μας γοητεύει τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα;» ρώτησε η Heather Brooker από το KNBC. Και ποια ήταν η άποψη του Peter σχετικά με αυτή την ερώτηση;

The Crown: Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Diana στον πέμπτο κύκλο της σειράς

«Για να απαντήσω στο πρώτο μέρος της ερώτησής σας, το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Έχουμε πλέον περάσει σε μια εποχή στη σειρά όπου οι άνθρωποι είναι ζωντανοί, όπου οι αναμνήσεις είναι σχετικά φρέσκες και που όταν γράφεις για δύσκολες και επώδυνες σκηνές μεταξύ ανθρώπων σε μια δυστυχισμένη στιγμή της ζωής τους, όταν αυτό βασίζεται σε πραγματικούς ανθρώπους, προφανώς αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς πολύ και να το πάρεις πολύ σοβαρά», είπε.

The Crown: Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Diana στον πέμπτο κύκλο της σειράς

«Νιώθω, ότι είμαι ικανοποιημένος που συμπεριφερθήκαμε υπεύθυνα. Απλώς έτυχε να γράψουμε μια πολύ δύσκολη και οδυνηρή περίοδο. Όλοι οι χωρισμοί των γάμων είναι δύσκολοι, δεν νομίζω ότι είναι κάτι που μπορείς να κάνεις χωρίς να χύσεις αίμα. Και αυτές οι σκηνές ήταν δύσκολο να γραφτούν και δύσκολο να τις παρακολουθήσεις».

Ορίστε λοιπόν! Όσο δύσκολο ήταν για τους θαυμαστές να παρακολουθήσουν αυτές τις συναισθηματικές σκηνές, ήταν προφανώς εξίσου δύσκολο για τη σειρά να γραφτούν. Τουλάχιστον πήραν ένα Emmy για να αποδείξουν ότι άξιζε τον κόπο!