Κώστας Μπακογιάννης - Βασίλης Σπανούλης: Σε ποια μεταξύ τους κόντρα έχασε "πανηγυρικά" ο Δήμαρχος Αθηναίων

25.07.2021
Κώστας Μπακογιάννης - Βασίλης Σπανούλης: Σε ποια μεταξύ τους κόντρα έχασε "πανηγυρικά" ο Δήμαρχος Αθηναίων
Οι δύο άντρες έχουν πολύ χιούμορ και δεν το κρύβουν.

Χθες, Σάββατο 24/7/2021, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο εκπροσώπους από όλους τους χώρους προκειμένουν να τιμήσουν τη μέρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο και περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων και το "παρών" έδωσαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων πλην του Κυριάκου Βελόπουλου της «Ελληνικής Λύσης», καθώς και υπουργούς, βουλευτές, αντιστασιακούς, εκπροσώπους των Γραμμάτων και του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και πολλών γυναικείων οργανώσεων, ενώ αξίζει να υπογραμμιστούν οι συμβολικές παρουσίες των ιδιαίτερα συμβολικές παρουσίες, όπως η Σταυρούλα Αξαρλιάν, ο Γιώργος Μομφεράτος και η Σοφία Μπεκατώρου.

Μεταξύ των προσκεκλημένων και ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος πόζαρε με χαρά στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη με πολύ χιουμοριστική διάθεση.

Η φωτογραφία των δύο αντρών αναρτήθηκε στη σελίδα του Δημάρχου Αθηναίων και στη λεζάντα διαβάζουμε το κομμάτι στο οποίο κοντραρίστηκαν, με τον Λαρισαίο άσσο του μπάσκετ που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση να κερδίζει "χαλαρά" τον πολιτικό που δεν τα πάει κι άσχημα!!!

"Δεν μετράμε τα κύπελα του Σπανούλη. Τα παιδιά μας μετράμε. Ακόμα και σε αυτό κερδίζει. @vassilis7span", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2023 - 21:15