Η Jennifer Lopez μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον Ben Affleck και "έριξε" το Instagram

25.07.2021
Η Jennifer Lopez μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον Ben Affleck και "έριξε" το Instagram
«Instagram Official» το λένε οι Αμερικανοί. «Τα φανερώματα» το έλεγαν οι παππούδες μας. Σε κάθε περίτπωση, οι Bennifer (2.Ο. Reloaded ή Second Edition, αν προτιμάτε) είναι πια επίσημα «an item» και οι fans της JLo τρελάθηκαν.

Όλα προγραμματισμένα στην εντέλεια μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Αυτή είναι η Jennifer Lopez. Με την καλή αλλά και την κακή έννοια, όπως είχαμε υπογραμμίσει και τότε σχετικά με την πρόταση γάμου που της είχε κάνει το 2019 ο Alex Rodroguez.

Με τον ίδιο τρόπο επιβεβαίωσε και χθες τη σχέση της με τον Ben Affleck, αφού είχε προηγηθεί μία "καλοστημένη" παπαρατσική φωτογράφηση την προηγουμένη!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην επιβεβαίωση της σχέσης αυτής και τα γενέθλια της JLo έδωσαν την ιδανική αφορμή.

Η αναθέρμανση του ρομάντζου της με τον Ben Affleck, με τον οποίο, σημειωτέον, δεν ήθελε ποτέ να χωρίσει, όπως έγινε γνωστό μέσα στα χρόνια που μεσολάβησαν, ξεκίνησε αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez αν όχι και λίγο νωρίτερα.

Ο φακός τους "τσακώνει" συστηματικά από την πρώτη, κιόλας, στιγμή και υπάρχουν ντοκουμέντα από την κάθε τους κοινή εμφάνιση. Στην αρχή ήταν δυο τους, μετά στην εικόνα μπήκαν τα παιδιά εκείνης και τελευταία μπήκαν στο κάδρο και τα παιδιά εκείνου, αφού, προφανώς, δόθηκε η πολυπόθητη άδεια από τη μητέρα τους, Jennifer Garner.

Όλα έτοιμα, λοιπόν, για τη μεγάλη ανακοίνωση.

52 ετών η Jennifer Lopez, στην κορυφή του κόσμου και στην αγκαλιά ενός άντρα που, ενδεχομένως, να υπήρξε το απόλυτο απωθημένο της ζωής της. Τι άλλο να ζητήσει πια!

Ιδού και το εορταστικό Post που ξεκινά με απίθανες δικές της φωτογραφίες επάνω στο υπερπολυτελές γιοτ που τους φιλοξενεί στην ευρωπαϊκή τους εξόρμηση και καταλήγει στην πρώτη επίσημη φωτογραφία του ζεύγους στο Instagram. Ιδού:

Σχεδόν 5.5 εκατομμύρια "Like" μέσα σε 11 ώρες η ανάρτηση! Όσο για την JLo. Στα 52 της χρόνια δείχνει εξωπραγματικά όμορφη, πιο fit και πιο σίγουρη από ποτέ! Είναι ευτυχισμένη! Ιδού και "Χρόνια Πολλά".

Ζωή Κίττα