Γιορτή πατέρα 2021: 10 αναρτήσεις που ξεχώρισαν και μας συγκίνησαν

20.06.2021
Γιορτή πατέρα 2021: 10 αναρτήσεις που ξεχώρισαν και μας συγκίνησαν
Γέμισαν τα social media όμορφες οικογενειακές στιγμές χθες με αφορμή τη φετινή γιορτή του πατέρα. Εγχώριοι και διεθνείς αστέρες μοιράστηκαν φωτογραφίες με τους πατεράδες τους ή/και με τα παιδιά τους και συγκίνησαν. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές και τις μοιραζόμαστε με τη σειρά μας.

Την πρώτη του γιορτή του πατέρα γιορτάζει φέτος ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και μοιράστηκε μία γλυκύτατη φωτογραφία με τον έξι μηνών γιο του, με την αφορμή. "Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! Μόνο αγάπη ❤️ #fathersday", διαβάζουμε στη λεζάντα ενώ από τους πρώτους που σχολίασαν, με πολλές πολλές καρδούλες, ήταν η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία, με τη σειρά της αφιέρωσε την ανάρτησή της στον πατέρα της, τον "πιο τρελοκερκυραίο μπαμπά του κόσμου", όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του. "Κι όμως, η αγάπη❣είναι αυτή που κινεί τον κόσμο, τα πιο απλά πράγματα φέρνουν την ευτυχία και η κάθε αγκαλία μαζί τους είναι θησαυρός", γράφει στη λεζάντα, ενώ η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, του αφιέρωσε ένα story με πολλές φωτογραφίες του μαζί με τα παιδιά τους.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μοιράστηκε, ίσως την πιο ενδιαφέρουσα φωτογραφία της ημέρας καθώς αφιέρωσε την ανάρτησή του στον πατέρα του εγγονού του, συνοδεύοντάς τη με μια λεζάντα που έγραφε: "Ο αγαπημένος μου πατέρας είναι αυτός εδώ κι ενάμισυ χρόνο". Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, σύντροφο της κόρης του, Φωτεινής, στον οποίο, προφανώς, "βγάζει το καπέλο" δημοσίως!

Η Σμαράγδα Καρύδη, πάντως, αφιέρωσε την ανάρτησή της στον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη. "Κι οι μπαμπάδες έχουν ψυχή 👨‍👧 Χρόνια πολλά ευτυχισμένα μπαμπάκα μου", γράφει στη λεζάντα.

Δύο αναρτήσεις για την Kate Hudson, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις μέρες. Ξεκίνησε με τρεις φωτογραφίες του συντρόφου της, Danny Fujikawa και τη γλυκύτατη κόρη τους, Rani Rose ενώ, στη συνέχεια δεν παράλειψε να μοιραστεί μέσω της επόμενης ανάρτησης την αγάπη της για τον Kurt Russell, επί χρόνια σύντροφο της μητέρας της, Goldie Hawn, ο οποίος, στην ουσία, μεγάλωσε εκείνη και τον αδελφό της, όταν ο πατέρας τους έφυγε απο τη ζωή τους.


Μία πολύ γλυκιά ανάρτηση έκαναν και ο δούκας με τη δούκισσα του Cambridge στον λογαριασμό τους στο Instagram καθώς ευχήθηκαν με έναν πρωτότυπο τρόπο σε όλους τους μπαμπάδες της οικογένειας. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν βλέπουμε, τους γονείς τους, πρίγκιπα Κάρολο και Michael Middleton, φυσικά, τον William με τα πριγκιπόπουλα, George, Charlotte και Louis, αλλά και τον πρίγκιπα Φίλιππο, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Καμαρώνει για τους τρεις απίθανους μπαμπάδες της ζωής της η Rita Wilson και μοιράζεται μια φωτογαφία του συζύγου της, Τom Hanks με τους γιους τους, Chet και Colin.