Jennifer Lopez: Δες τη μωράκι στην αγκαλιά του πατέρα της, ο οποίος είναι "φτυστός" ο πρώην της

21.06.2021
Jennifer Lopez: Δες τη μωράκι στην αγκαλιά του πατέρα της, ο οποίος είναι "φτυστός" ο πρώην της
Στον πατέρα της και στον πατέρα των παιδιών της αφιερεμένες οι αναρτήσεις της JLo φέτος. Κάτι, όμως, μας έκανε μεγάλη εντύπωση.

Γιορτή του πατέρα χθες (20/6/2021) και πλημμύρισαν τα social media με αναρτήσεις αφιερωμένες στους μπαμπάδες. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές που μας άρεσαν περισσότερο, όμως ακόμη και σήμερα "ξεφυτρώνουν" νεότερες, που έχουν το ενδιαφέρον τους, όπως αυτή της Jennifer Lopez, για παράδειγμγα.

Η διάσημη Λατίνα αφιέρωσε την εορταστική της ανάρτηση στον πατέρα της, David Lopez, και μοιράστηκε δυο γλυκύτατες φωτογραφίες μαζί του και μερικά τρυφερά λόγια αγάπης.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε το "ντουέτο" πατέρα-κόρης στο σήμερα, όμως στη δεύτερη, η JLo μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και τη βλέπουμε μωράκι στην αγκαλιά του David. Εκεί, κάπως σαστίσαμε, γιατί νομίσαμε, προς στιγμή ότι βλέπαμε τον Marc Anthony, τον πρώην σύζυγο της σταρ και πατέρα των δίδυμων παιδιών της, στον οποίο είχε αφιερώσει, λόγω της ημέρας, δύο stories, στα οποία συγκέντρωσε πολλές οικογενειακές τους φωτογραφίες.

Ιδού, αρχικά οι φωτογραφίες με τον μπαμπά David:

Την ομοιότητα τη βλέπεις;;

Όσο για τις αναρτήσεις προς τιμή του Marc Anthony; Ιδού:

Κατά τα άλλα, εμείς περιμένουμε την πρώτη επίσημη ανάρτηση της Jennifer Lopez μαζί με τον νυν αγαπημένο της, Ben Affleck. Και λέμε "επίσημη" γιατί ανεπίσημα τους έχουμε δει ουκ ολίγες φορές μαζί, τόσο δυο τους, όσο και μαζί με τα παιδιά εκείνης. Τα παιδιά εκείνου πάντως λέγεται ότί ακόμη δεν έδωσε την άδεια η μητέρα τους, Jennifer Garner, να "ενταχθούν" στο νέο "σχήμα". Εν αναμονή γενικότερα, λοιπόν.