Jennifer Lopez - Ben Affleck: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρισαν το 2004

20.06.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρισαν το 2004
Όσα αποκαλύπτει πηγή στο Page Six

Τώρα που είναι και πάλι μαζί, πολλοί αναρωτιούνται γιατί η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είχαν χωρίσει την πρώτη φορά που ήταν μαζί, το 2004. Απ'ότι φαίνεται, το ζευγάρι ήταν σε "πολύ διαφορετικά μονοπάτια" στο τέλος της σχέσης τους πριν από 17 χρόνια, αλλά όπως όλα δείχνουν τώρα, η J-Lo "είχε αφήσει ένα κομμάτι της καρδιάς της με τον Ben", σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στην Page Six.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck βολτάρουν αγκαλιά - Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Η 51χρονη σταρ και ο 48χρονος ηθοποιός άρχισαν τη σχέση τους για πρώτη φορά μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας Gigli το 2001. Αρραβωνιάστηκαν λίγο αργότερα το 2002 και επρόκειτο να παντρευτούν το 2003. Τελικά τα σχέδια τους άλλαξαν και ανακοίνωσαν το χωρισμό τους στις αρχές του 2004. Αλλά τι προκάλεσε το χωρισμό τους; Σύμφωνα με την πηγή του Page Six, η JLo ήταν εκείνη που διέκοψε τον αρραβώνα.

"Όσο θερμή κι αν ήταν η σχέση τους, βρίσκονταν σε πολύ διαφορετικά μονοπάτια στο τέλος της", είπε η πηγή. "Η Jennifer ήταν έτοιμη να παντρευτει και να αποκτήσει παιδιά, αλλά ο Ben δεν ήθελε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή του. Στο τέλος, κουράστηκε να τον περιμένει - παρόλο που της ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βάλει ένα τέλος".

Ben Affleck: Όσο το βίντεο με τα φιλιά με την JLo έκανε το γύρο του κόσμου, αυτός βρισκόταν με την πρώην του και τα παιδιά τους

"Ο Ben και εγώ χωρίσαμε τη στιγμή που νόμιζα ότι δεσμευόμασταν ο ένας στον άλλο για πάντα", είχε πει κάποτε η Λατίνα σταρ. "Ήταν η πρώτη μου πραγματική θλίψη, ένιωσα ότι η καρδιά μου είχε φύγει από το στήθος μου".

Το ζευγάρι αναζωπύρωσε τη σχέση τους τον Απρίλιο του 2021 μετά το χωρισμό της J-Lo από τον Alex Rodriguez, με τον οποίο χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.