Τζένη Καζάκου: Οι τρυφερές ευχές της μητέρας της, Τάνιας Τρύπη, για τη γιορτή της

24.12.2020
Τζένη Καζάκου: Οι τρυφερές ευχές της μητέρας της, Τάνιας Τρύπη, για τη γιορτή της
Της Αγίας Ευγενίας σήμερα και η ελληνίδα ηθοποιός ευχήθηκε -και- δήμοσια στη μικρότερη από τις δύο κόρες της.

Δυο γάμους έχει κάνει η Τάνια Τρύπη και έχει μια κόρη από τον καθένα. Παντρεύτηκε τον Αλέξη Μάρδα το 1993 και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την 26χρονη Μαρίνα, ενώ από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο απέκτησε τη 19 ετών σήμερα, Τζένη.

Η Τζένη, που πήρε το όνομα της θρυλικής γιαγιάς της, ακολουθεί στα βήματα της οικογένειας σπουδάζοντας υποκριτική ενώ, όπως είναι εμφανέστατο, κληρονόμισε και την ομορφιά της αξέχαστης Τζένης Καρέζη. Στη φωτογραφία κάτω, μία πρόσφατη γλυκύτατη πόζα με τον πατέρα της.

Σήμερα, λοιπόν, 24/12/2020, η Τζένη γιορτάζει και η μαμά Τάνια της ευχήθηκε αναρτώντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram πλάι στην οποία έγραψε: "Σήμερα γιορτάζει η πριγκίπισσα μου το όνομα της Ευγενία 💖💖💖💖💖💖💖💖💖".

Εκτός από τη Μαρίνα (φωτό στην αρχή του θέματος) η Τζένη έχει ακόμη ένα αδελφάκι, τον 9 ετών Ιάσονα, καρπό του έρωτα του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Ιωάννας Μαρτζούκου. Για την ιστορία, ο γάμος αυτός έληξε στις αρχές αυτού του χρόνου και η γνωστή στυλίτρια έχει μιλήσει γι' αυτό δημόσια .