Η Britney Spears κουρεύτηκε και ξέρεις πολύ καλά αυτόν που κρατούσε το ψαλίδι!

18.12.2020
Η Britney Spears κουρεύτηκε και ξέρεις πολύ καλά αυτόν που κρατούσε το ψαλίδι!
Ελληνική υπογραφή στο νέο look της -αρκετά ταλαιπωρημένης- πάλαι ποτέ πριγκίπισσας της ποπ!

Μας χάρισε μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες των 00s και μεσουράνησε στην παγκόσμια μουσική σκηνή για πολλά χρόνια. Η Britney Spears, όμως, φαίνεται ότι δεν άντεξε την πίεση της κορυφής και κάποια στιγμή "έσπασε" με άσχημο τρόπο. Η ψυχική της υγεία διαταράχτηκε σε ακραίο βαθμό με τον πατέρα της να λαμβάνει τον έλεγχο στα επαγγελματικά της αλλά και την επιτήρηση της ζωής της γενικότερα.

Από το 2008, με απόφαση δικαστηρίου, η Spears δεν έχει τον έλεγχο σε πολλές από τις αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά και την καριέρα της. Τα τελευταία 12 χρόνια, ο πατέρας της και ο δικηγόρος της διαχειρίζονται την περιουσία και την προσωπική ζωή της, μεταξύ άλλων περιορίζοντας τους επισκέπτες που δέχεται και επικοινωνώντας με τους γιατρούς της. Η τραγουδίστρια έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές σε κλινικές απεξάρτησης και σε ψυχιατρική κλινική.

Οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ τους ακόμη κρατούν με την ίδια να έχει απομονωθεί, τον τελευταίο καιρό στο ράντσο της μαζί με τον σύντροφό της, Sam Asghari.

Η ανησυχία για εκείνη δεν έχει μειωθεί με το κίνημα #freebritney να κερδίζει ολοένα και περισσότερους "οπαδούς". Με λίγα λόγια οι φανς της ζητούν να της επιστραφεί το δικαίωμα του ελέγχου στη ζωή της.

Κάτι που, προφανώς, μπόρεσε να κάνει η διάσημη τραγουδίστρια χωρίς έξτρα άδεια, ήταν να κουρέψει τα μαλλιά της. Και το έκανε. Μοιράστηκε μάλιστα και τη φωτογραφία του "Μετά" στον λογαριασμό της στο Instagram.

Εμείς, βέβαια, είδαμε την ίδια φωτογραφία και στον λογαριασμό του Δημήτρη Γιαννέτου, του έλληνα hairstylist που διαπρέπει στο Hollywood τα τελευταία χρόνια, καθώς ήταν εκείνος που επιμελήθηκε του νέου look της Brit, που, αν κρίνουμε από τα πάμπολλα σχόλια που συγκέντρωσε, άρεσε πολύ!!!

"Όταν το αφεντικό BRITNEY SPEARS ζητά από ΕΣΕΝΑ ένα καινούργιο look, κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις", γράφει στη λεζάντα ο Δημήτρης και ιδού:

Εκτός από την Britney στη μακριά λίστα με τις διάσημες πελάτισσες του Δημήτρη Γιαννέτου, βλέπουμε ονομάτα όπως των Μαρία Μενούνος, Camilla Cabello, Joey King και Meghan Trainor