Τόνια Σωτηροπούλου: ¨Για τους straight φίλους μου είμαι ο Αντώνης, το λιγότερο ερωτεύσιμο πλάσμα"

18.12.2020
Τόνια Σωτηροπούλου: ¨Για τους straight φίλους μου είμαι ο Αντώνης, το λιγότερο ερωτεύσιμο πλάσμα"
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο "The 2Night Show"

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε τόσο για τις γνωστές όσο και για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε τι γνώμη πιστεύει πως έχουν οι άλλοι για εκείνη, και εκείνη απάντησε πως "από τότε που άρχισα να είμαι γνωστή στον χώρο και να προβάλλομαι στα Μέσα μέσα από τη δουλειά μου, η γνώμη του κόσμου έχει αλλάξει γιατί έχω ανοιχτεί και εγώ ως άνθρωπος. Νομίζω ότι είχαν την αίσθηση ότι είμαι αρκετά απόμακρη, ψυχρή και αφοριστική. Δεν το κρίνω από αυτά που ακούω, αλλά από αυτά που διαβάζω και από τα social media μου που πλέον όλοι έχουμε και έχουμε μια πιο άμεση επαφή με ανθρώπους που δεν μας γνωρίζουν και δεν τους γνωρίζουμε. Τα τελευταία χρόνια, επειδή και εγώ έχω ρίξει τις άμυνές μου και αισθάνομαι πολύ πιο άνετα πλέον, παίρνω πολύ θετικά σχόλια και ούτως ή άλλως αγαπώ και στηρίζω τις γυναίκες με όποιον τρόπο μπορώ", δήλωσε η ίδια.

Επίσης, η ηθοποιός δήλωσε πως με τους straight φίλους της είναι ο... Αντώνης και όχι η Τόνια και πως είναι το λιγότερο ερωτεύσιμο πλάσμα όταν βρίσκεται μαζί τους. Η ίδια αναφέρθηκε και στο σύντροφο της, Κωστή Μαραβέγια, ενώ ανέφερε πως για τα γενέθλιά της ο γνωστός καλλιτέχνης τής έγραψε ένα τραγούδι το οποίο δεν της το έχει ξανατραγουδήσει από τότε.

Δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη: