Τόλης Βοσκόπουλος: Θρίλερ με την υγεία του - Οι φήμες και οι δηλώσεις του ίδιου και της Άντζελας Γκερέκου

08.12.2020
Τόλης Βοσκόπουλος: Θρίλερ με την υγεία του - Οι φήμες και οι δηλώσεις του ίδιου και της Άντζελας Γκερέκου
Σάλο προκάλεσε δημοσίευμα που ήθελε τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχει οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας STAR αναρτήθηκε στα περίπτερα όλης της χώρας. Το κεντρικό θέμα της σελίδας ήταν αφιερωμένο στην "περιπέτεια" του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τον τίτλο "Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική της Γλυφάδας"

Όπως ήταν λογικό, προκλήθηκε πανικός και όλοι έψαχναν να ανακακαλύψουν την αλήθεια. Ο ίδιος ο Τόλης Βοσκόπουλος αναγκάστηκε να κάνει μία ανάρτηση ώστε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι πρόκειται περί αναληθειών.

"Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά τα δημοσιεύματα είναι για άλλη μια φορά αναληθή! Βρίσκομαι στο σπίτι μου τηρώντας τα μέτρα όπως όλοι! Δεν νοσώ από κορονοϊό ή οτιδήποτε άλλο και θα συνιστούσα στους δημοσιογράφους να έχουν εγκυρότερες πηγές την επόμενη φορά... Ας μην ανησυχούν φίλους και γνωστούς δίχως λόγο! Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους! Με περισσότερη αλήθεια! Μένουμε σπίτι - μένουμε ασφαλείς!". γράφει στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τις δυο φωτογραφίες από το σπίτι το Τόλης Βοσκόπουλος.

Τη δική της διάψευση κάνει με τη σειρά της και σύζυγος του Τόλη, Άντζελα Γκερέκου. Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του protothema.gr η πρόεδρος του ΕΟΤ δήλωσε κατηγορηματικά: «Το είδαμε κι εμείς, όμως τίποτα απ’ όσα γράφονται δεν ισχύουν, ο Τόλης είναι καλά στην υγεία του».

Για την ιστορία, τη μία από τις δυο φωτογραφίες που μοιράστηκε με την αφορμή ο Τόλης είχαμε δει μερικές μέρες νωρίτερα στον λογαριασμό της συζύγου του, όταν εκείνη καμάρωνε εκείνον και την κόρη τους να στολίζουν μαζί το δέντρο.