Παντελής Παντελίδης: Νέος αυτόπτης μάρτυρας καταθέτει ότι δεν οδηγούσε εκείνος τη μοιραία νύχτα

08.12.2020
Παντελής Παντελίδης: Νέος αυτόπτης μάρτυρας καταθέτει ότι δεν οδηγούσε εκείνος τη μοιραία νύχτα
Τεράστια ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή 4,5 χρόνια μετά. Τι διαβάζουμε στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που ανέλαβε την υπεράσπισή του.

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού όταν το αυτοκίνητό του έπεσε με τεράστια ταχύτητα επάνω στις προστατευτικές μπάρες. Ήταν μόλις 32 ετών.

Στο αυτοκίνητο αυτό επέβαιναν επίσης δυο φίλες του γνωστού τραγουδιστή, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, η οποία, για την ιστορία, είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Το θέμα σχετικά με το ποιος από τους τρεις επιβαίνοντες οδηγούσε το μοιραίο τζιπ απασχόλησε για πάρα πολύ καιρό τις αρχές με τις δυο γυναίκες να υποστηρίζουν -αντίθετα από την οικογένεια του Παντελίδη- ότι ήταν εκείνος πίσω από το τιμονι.

Σήμερα η υπόθεση ανοίγει ξανά καθώς η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή επανέρχεται στο θέμα αποκαλύπτοντας ότι με βάση μαρτυρίες νέου αυτόπτους μάρτυρα, δεν οδηγούσε εκείνος το αυτοκίνητο αλλά η Φρόσω Κυριάκου. Η νεαρή κοπέλα, για την ιστορία, από την πρώτη στιγμή αρνούταν με πάθος ότι ήταν εκείνη πίσω από το τιμόνι. Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που ανέλαβε την υπόθεση και παρεμένουμε σε αναμονή εξελίξεων:

“Το δικηγορικό μας γραφείο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΜΜ. ΛΥΤΡΑΣ & Συνεργάτες», κατόπιν εντολής της οικογένειας του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ανέλαβε προσφάτως τη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση της. Η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, ότι στις 18-02-2016, την μοιραία εκείνη ημέρα που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, ήταν η Ευφροσύνη – Στυλιανή Κυριάκου. Σημειωτέον δε, ότι πέραν των ήδη υπαρχόντων αποδεικτικών στοιχείων που συντείνουν στο ότι οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος ΔΕΝ ήταν ο Παντελής Παντελίδης, και κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε, εισφέρθηκε ένα νέο αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας το αληθές των ισχυρισμών της οικογένειας του θανόντος, Παντελή Παντελίδη. Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη καταθέσει αρμοδίως, αυτόπτης μάρτυρας των όσων εκτυλίχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα προ του μοιραίου γεγονότος. Μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού. Η μαρτυρία αυτή καταδεικνύει και ενισχύει με σαφέστατο και αναντίρρητο πλέον τρόπο, σε συνδυασμό με τα ήδη κατατεθειμένα αποδεικτικά στοιχεία, ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.