Madonna: Συγκινεί το σπάνιο βίντεο με τα έξι της παιδιά και τον αγαπημένο της

02.12.2020
Madonna: Συγκινεί το σπάνιο βίντεο με τα έξι της παιδιά και τον αγαπημένο της
Μια σπάνια οικογενειακή στιγμή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η βασίλισσα της ποπ.

Η Madonna έχει έξι παιδιά, δύο βιολογικά και τέσσερα υιοθετημένα -όλα από το Μαλάουι, για την ιστορία! Τα τελευταία χρόνια, δεν ήταν πολλές οι φορές που τα είχε όλα κοντά της την ίδια στιγμή, οπότε αυτό που συνέβη με αφορμή την πρόσφατη γιορτή των Ευχαριστιών (και μάλιστα εν μέσω πανδημίας) ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Η 62χρονη σταρ είχε μοιραστεί εικόνες από εκείνη την ημέρα όμως αυτό το υλικό που είδαμε χθες ήρθε "εκπρόθεσμα".

Το γλυκύτατο βιντεάκι με αίθηση homevideo από το παρελθόν ξεκινά με μια οικογενειακή πόζα: η Madonna μπροστά από το τζάκι του σπιτιού της, ποζάρει περιχαρής ανάμεσα από τα έξι παιδιά της. Από αριστερά βλέπουμε την 24 Lourdes Leon (καρπό του έρωτά της με τον χορευτή Carlos Leon), τον 15χρονο David Banda, τον οποίο είχε υιοθετήσει μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της, Guy Richie, στη μέση τις 8χρονες δίδυμες Estere και Stella, στη συνέχεια τον 20χρονο Rocco Richie (καρπό του έρωτά της με τον Guy Richie) και τέλος την 14 ετών Mercy James.

Στη συνέχεια του βίντεο, βέβαια, κεντρικό ρόλο έχει ο σύντροφος της σταρ, o 25χρονος χορευτής Ahlamalik Williams. Ιδού:

Η Madonna λατρεύει τα παιδιά τις και δεν χάνει ευκαιρία να περνά χρόνο μαζί τους. Το περασμένο καλοκαίρι είχε ταξιδέψει μαζί τους στην Αφρική, από όπου και αυτή η επίσης οικογενειακή πόζα.