Διονύσης Σαββόπουλος: Μία σπάνια φωτογραφία από τον γάμο του, πριν από 53 χρόνια

22.11.2020
Διονύσης Σαββόπουλος: Μία σπάνια φωτογραφία από τον γάμο του, πριν από 53 χρόνια
Ο δημοφιλής έλληνας τραγουδοποιός παραμένει στις επάλξεις σε όλους τους τομείς και με αφορμή την πιο πρόσφατη εμφάνισή του στην τηλεόραση, θυμόμαστε μια πολύ προσωπική του στιγμή.

Χθες το βράδυ, ο Διονύσης Σαββόπουλος μας κράτησε συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Mega και την εκπομπή "Μένουμε σπίτι με το Mega".

O αγαπημένος "Νιόνιος" υποδέχτηκε φίλους του και μας χάρισε πολλά από τα λατρεμένα τραγουδια του. Ιδού δυο μικρά αποσπάσματα από την ξεχωριστή βραδιά:

Με την αφορμή αυτή, μοιραζόμαστε μία πολύ προσωπική στιγμή του Διονύση Σαββόπουλου από την ημέρα του γάμου του με τη σύζυγό του, Ασπασία, όπως την είδαμε σε ανάρτηση του Elena' s Diary Blog:

"Κυριακή 28 Οκτωβρίου 1967. Μέρα του ΟΧΙ εγώ είπα ναι. Και ακόμη με ανέχεται το κορίτσι μου» είχε δηλώσει στο περιοδικό “Life&Style” πριν μερικά χρόνια o Διονύσης Σαββόπουλος ενθυμούμενος την ημέρα που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ασπασία Αραπίδου το 1967. Το κοινό που ακολουθεί πιστά τον τραγουδοποιό την γνωρίζει καλύτερα με το χαϊδευτικό της, Άσπα, όπως την αναφέρει ο ίδιος σε πολλά από τα τραγούδια του και τις μουσικές του παραστάσεις κατά τη διάρκεια του γάμου τους που μετρά πλέον 53 χρόνια", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η φωτογραφία.