Η Eva Mendes και οι βελόνες: Η φωτογραφία των... βασινιστηρίων στα social media και η εξήγηση

15.11.2020
Η Eva Mendes και οι βελόνες: Η φωτογραφία των... βασινιστηρίων στα social media και η εξήγηση
Tι συνέβη στην Eva Mendes; Αυτό ήθελαν να μάθουν οι φαν της όταν η διάσημη ηθοποιός ανέβασε μια κάπως... ανατριχιαστική φωτογραφία της στο instagram όπου βλέπουμε τον λαιμο της (στο κάτω μέρος της γνάθου της) χιλιοτρυπημένο με βελόνες.

Η εξήγηση, ήρθε στη λεζάντα, βέβαια.

«Oye! Η @Marianalvergara άνοιξε επιτέλους τη δική της @beautyvillavergara! Αυτό το spa-home μακριά από το σπίτι είναι απίστευτο! Ένα σπίτι που μπορείς να χαλαρώσεις ενώ σε βασανίζει η καλύτερη των καλύτερων. Αυτό είναι το μέρος της χαράς μου!» έγραψε η Mendes στο post. ⠀

Τα νήματα ανόρθωσης είναι μια φθηνή και λιγότερο επεμβατική εναλλακτική λύση για την ανόρθωση του προσώπου και δεν απαιτείται γενική αναισθησία, σύμφωνα με το International Fellowship in Advanced Aesthetic Science ενώ χρειάζεται ελάχιστος χρόνος ανάρρωσης.

Η Dr. Marina Vergara, η δερματολόγος που έκανε τη διαδικασία της Εva Mendes, είπε στo People ότι τα νήματα είναι κατασκευασμένα από ένα υλικό «λεπτής απορροφήσιμης πολυδικοξανόνης» και «εισάγονται στο δέρμα μέσω ενός πλέγματος για να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα σύσφιγξης» για ένα άριστα σχηματισμένο σαγόνι.

Αν και η Μendes αρχικά αστειεύτηκε για την «βασανιστική» πλευρά της διαδικασίας, η Dr. Vergara εξήγησε ότι η διαδικασία δεν είναι επώδυνη. «Η διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική και οι ασθενείς συνήθως νιώθουν μια ήπια δυσφορία. Χρησιμοποιώ κρέμα μουδιάσματος πριν τα τοποθετήσω», είπε.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα διαρκούν μόνο ένα χρόνο περίπου. «Παρέχει άμεσα αποτελέσματα, αλλά ακόμη καλύτερα αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από τρεις μήνες καθώς το σώμα σου παράγει κολλαγόνο», εξήγησε η γιατρός. «Αυτά τα νήματα θα αρχίσουν να διαλύονται μέσα σε έξι έως εννέα μήνες, αλλά λόγω της διέγερσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης, το αποτέλεσμα θα διαρκέσει έως και δεκαοκτώ μήνες».