Οι celebrities που αποδεικνύουν ότι μπορεί να υπάρξει μακροχρόνια και πιστή φιλία στο Χόλιγουντ

14.11.2020
Οι celebrities που αποδεικνύουν ότι μπορεί να υπάρξει μακροχρόνια και πιστή φιλία στο Χόλιγουντ
Υπάρχουν πολλά στερεότυπα για τη ζωή στο Χόλιγουντ και ένα από αυτά λέει ότι η αγάπη και η φιλία δεν διαρκούν πολύ εκεί. Μπορεί, όμως, να μην είναι πάντα γνωστό σε ένα ευρύ κοινό, αλλά πολλές διασημότητες είναι φίλοι εδώ και δεκαετίες. Έχουν βρεθεί μαζί σε ευχάριστες και δύσκολες στιγμές και έχουν πάντα την υποστήριξη ο ένας του άλλου, αποδεικνύοντας ότι μπορεί κάποιος να είναι πάντα καλός και πιστός φίλος, ανεξάρτητα από το ποιος είναι και τι κάνει. Δες παρακάτω 3 ζωντανά παραδείγματα από δεσμούς φιλίας στο Χόλιγουντ που σπάζουν όλα τα στερεότυπα

Οι Liv Tyler και Alicia Silverstone είναι φίλες από το 1994

Η Liv Tyler και η Alicia Silverstone πρωταγωνίστηκαν το 1994 στο βίντεο των Aerosmith για το τραγούδι Crazy και έκτοτε είναι στενές φίλες. Όταν οι δύο τους ξανασυναντήθηκαν χρόνια αργότερα για να ξαναδημιουργήσουν μια από τις παλιές τους φωτογραφίες (πάνω), οι followers τους παρατήρησαν πώς η Αlicia και η Liv έμοιαζαν ακόμα νέες και πανέμορφες. «Μια υπέροχη επανένωση το περασμένο Σαββατοκύριακο με το κορίτσι μου @misslivalittle», έγραψε η Alicia, όταν δημοσίευσε αυτήν τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η Reese Witherspoon και η Kate Hudson είναι φίλες από το 1991

Η Reese Witherspoon και η Kate Hudson συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην πρεμιέρα του The Man in the Moon το 1991. Αυτή ήταν η αφετηρία μιας φιλίας που διαρκεί σχεδόν 3 δεκαετίες τώρα. Η Reese ομολόγησε ότι η μητέρα της Kate, ηθοποιός Goldie Hawn, ήταν το πρότυπο της όταν η Reese ήταν στην αρχή της καριέρας της. «Είμαι κυριολεκτικά η μεγαλύτερη θαυμάστρια της», έχει δηλώσει η ηθοποιός.

Η Nicole Kidman και ο Russell Crowe είναι φίλοι από το 1992

Η Nicole και ο Russell συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1992 σε μπάρμπεκιου στο σπίτι της Naomi Watts. Σε αυτό το πάρτι ο Russell συνάντησε επίσης τον Tom Cruise, τον σύζυγο της Nicole εκείνη την εποχή. Στην πραγματικότητα ήταν η Νicole που τους σύστησε και οι 3 έγιναν φίλοι. Σε μια από τις συνεντεύξεις του, ο Russell θυμήθηκε αυτή τη συνάντηση:

«Έφερε τον Tom στο σημείο όπου καθόμουν. Το πιο εκπληκτικό ήταν ότι μιλούσα με το μεγαλύτερο αστέρι του κόσμου εκείνη την εποχή και είχε μάθει για τις ταινίες μου από τη σύζυγό του, οπότε μου έκανε αυτός ερωτήσεις, όχι το αντίστροφο. Ήταν μια πολύ εκπληκτική εμπειρία και από τότε είμαστε φίλοι».