Melania Trump: Ένα βήμα πριν το διαζύγιο με τον Donald Trump;

08.11.2020
Melania Trump: Ένα βήμα πριν το διαζύγιο με τον Donald Trump;
Φήμες θέλουν το ζευγάρι σε ρίξη μετά την ήττα του Donald Trump στις εκλογές

Πολλά ξένα δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως μετά την ήττα του Donald Trump στις εκλογές και την νίκη του Joe Biden, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα χάσει, εκτός από τον Λευκό Οίκο, και την Melania. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η Melania φαινόταν πως στεκόταν στο πλευρό του συζύγου της, παρά τα προβλήματα που υπήρχαν στον γάμο τους, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Δες και αυτό: Jill Biden: Μια δασκάλα στον Λευκό οίκο; [Φωτογραφίες]

Οι πρώην σύμβουλοι του Λευκού Οίκου κάνουν λόγο για ένα "γάμο-συναλλαγή" που πήρε παράταση μόνο λόγω της προεδρίας, αναφέροντας πως μετά τις εκλογές του 2016 η Melania είχε ξεσπάσει σε κλάματα καθώς δεν ήθελε να νικήσει ο σύζυγός της. Η Stephanie Wolkoff, πρώην σύμβουλός της, ισχυρίζεται πως ο πραγματικός λόγος που καθυστέρησε 5 μήνες για να μετακομίσει από την Washington στον Λευκό Οίκο, ήταν επειδή ζητούσε ίσο μερίδιο για τον γιο της, Barron, από την περιουσία Trump σε ένα μελλοντικό διαζύγιο. Η ίδια βοηθός ισχυρίζεται επίσης πως το ζευγάρι είχε χωριστές κρεβατοκάμαρες στον Λευκό Οίκο.

Αυτό το είδες; ΗΠΑ Προεδρικές εκλογές: 16 celebrities βγάζουν selfies την ώρα που ψηφίζουν

"Η Melania μετρά τα λεπτά μέχρι να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο και να μπορέσει να ζητήσει διαζύγιο. Αν είχε τη δυνατότητα να πάρει διαζύγιο κατά τη διάρκεια της θητείας του εκείνος θα είχε βρει ένα τρόπο να την τιμωρήσει", λέει η Omarosa Manigault Newman.