Ναταλία Γερμανού: Ποιος και γιατί της έστειλε εξώδικο;

08.11.2020
Ναταλία Γερμανού: Ποιος και γιατί της έστειλε εξώδικο;
Η απάντηση της παρουσιάστριας

Ο Μάρκος Σεφερλής έστειλε ένα εξώδικο στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», και η Ναταλία Γερμανού θέλησε να του απαντήσει.

Δες και αυτό: Θετικός στον κορωνοϊό παρουσιαστής του Alpha – Το μήνυμα του

Αφορμή για το εξώδικο στάθηκαν οι δηλώσεις του σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0», Μάνου Καμπίτη, στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε ότι: «Για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που πρωτίστως σεβόμαστε ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη, είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί. Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δω πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω».

Αυτό το είδες; Μαίρη Συνατσάκη: Έπεσε θύμα ληστείας

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός δήλωσε: «Είχαμε παίξει ένα βίντεο που είχαμε μέσα τους ισχυρισμούς του κυρίου Σαρρή από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχε ακουστεί και αυτή η άποψη. Επειδή ζητάει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια εγώ σε αυτό λίγο κολλάω διότι εμείς δεν έχουμε να αποκαταστήσουμε κάποια αλήθεια. Ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από τον κύριο Καμπίτη και τώρα προβάλλεται και η θέση του κυρίου Σεφερλή».