Kamala Harris: Το συγκινητικό της μήνυμα προς όλα τα κορίτσια

08.11.2020
Kamala Harris: Το συγκινητικό της μήνυμα προς όλα τα κορίτσια
Η γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει ήδη γράψει τη δική της ιστορία

Η Kamala Harris έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα προς τα νεαρά κορίτσια πραγματοποιώντας την πρώτη της ομιλία ως εκλεγμένη αντιπρόεδρος το Σάββατο στο Delaware.

Ο Donald Trump έχασε τις εκλογές αλλά δεν φεύγει με τίποτα από τον Λευκό Οίκο - Το βίντεο που έγινε viral

"Ενώ μπορεί να είμαι η πρώτη γυναίκα εδώ, δεν θα είμαι η τελευταία. Επειδή κάθε κοριτσάκι που παρακολουθεί απόψε βλέπει ότι αυτή είναι μια χώρα με δυνατότητες. Και στα παιδιά της χώρας μας, ανεξάρτητα από το φύλο σας, η χώρα μας σας έστειλε ένα σαφές μήνυμα: Ονειρευτείτε με φιλοδοξία, καθοδηγηθείτε με πεποίθηση και δείτε τον εαυτό σας με τρόπο που οι άλλοι δεν σας βλέπουν, απλά επειδή δεν το έχουν ξαναδεί. Και θα σας επικροτήσουμε σε κάθε βήμα", είπε, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των ειδησεογραφικών οργανισμών ότι ο Biden κέρδισε τον Λευκό Οίκο.

Η Harris, η οποία έχει ήδη γράψει ιστορία, απέδωσε ειδικό φόρο τιμής στις μαύρες και έγχρωμες γυναίκες, λέγοντας ότι στέκεται εκεί εξαιτίας αυτών. "Απόψε, σκέφτομαι τον αγώνα τους, την αποφασιστικότητά τους και τη δύναμη του οράματός τους. Ο Joe (Biden) είχε την τόλμη να σπάσει ένα από τα πιο σημαντικά εμπόδια που υπάρχει στη χώρα μας και να επιλέξει μια γυναίκα ως αντιπρόεδρό της", είπε η ίδια.

Τέλος, έκανε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην μητέρα της, "τη γυναίκα που είναι πιο υπεύθυνη για την παρουσία μου εδώ σήμερα. Όταν ήρθε εδώ από την Ινδία σε ηλικία 19 ετών, ίσως δεν είχε φανταστεί αυτή τη στιγμή. Αλλά πίστευε τόσο βαθιά σε μια Αμερική όπου μια τέτοια στιγμή είναι δυνατή", είπε η Harris.