Monica Bellucci: Στα 56 της χρόνια σαγηνεύει έναν πολύ νεότερό της άντρα - Και όλους τους υπόλοιπους, εδώ που τα λέμε

05.11.2020
Monica Bellucci: Στα 56 της χρόνια σαγηνεύει έναν πολύ νεότερό της άντρα - Και όλους τους υπόλοιπους, εδώ που τα λέμε
Η πανέμορφη ηθοποιός ποζάρει για τη Vogue Italia και αποδεικνύει, ακόμη μία φορά πως η ηλικία είναι, απλώς, ένας αριθμός.

Monica Bellucci. Για πολλούς, το μόνο όνομα που αξίζει να βρίσκεται στα λεξικά ως εξήγηση πλάι στο λήμμα "Γυναίκα". 56 ετών και παραμένει ένα αειθαλές σύμβολο θηλυκότητας, γοητεύοντας τους πάντες, με ένα μόνο βλέμμα της.

Η "αιώνια" γυναίκα βρέθηκε πριν από μερικούς μήνες στη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους και με την αφορμή είχε δώσει μια συνέντευξη στο Δεύτερο Πρόγραμμα. Από αυτή τη συνέντευξη ξεχωρίζουμε δύο σημεία.

Ένα όπου μιλούσε για τη διαφορά ανάμεσα στην πραγματική ζωή της και τη δημόσια εικόνα της ως σταρ του σινεμά: "Η εικόνα μου είναι μόνο ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Ο αληθινός μου βίος, ο μυστικός μου κήπος, είναι για μένα αληθινά σημαντικός. Και αυτή η προστασία είναι αναγκαία για να επιβιώσει κανείς σ’ αυτή τη δουλειά" και ένα ακόμη, όπου αναφέρθηκε στους ρόλους που η ίδια έχασε, επειδή ήταν πολύ όμορφη γι’ αυτούς: "Αν τους έχασα τότε, τώρα μπορώ να τους παίξω! Όταν μεγαλώνεις, χάνεις τη βιολογική ομορφιά της νιότης. Το ενδιαφέρον είναι ότι τότε μπορείς να παίξεις άλλους ρόλους".

Συνεχίζοντας την καριέρα της στον κινηματογράφο, η Monica Bellucci πόζαρε στον φακό του Sebastian Faena για λογαρισμό της ιταλικής Vogue και, όπως πάντα, κόβει... ανάσες!

Μαζί της, ένα νεαρό μοντέλο, ο Emanuele De Lorenzo ο οποίος μοιράστηκε φωτογραφίες του shooting, το οποίο χαρακτήρισε "Ιταλικό Όνειρο" και... σουρεαλιστική!