Jill Biden: Μια δασκάλα στον Λευκό οίκο; [Φωτογραφίες]

05.11.2020
Jill Biden: Μια δασκάλα στον Λευκό οίκο; [Φωτογραφίες]
Μάχη στήθος με στήθος δίνουν τις τελευταίες ώρες οι Joe Biden και Donald Trump με σκοπό να κερδίσουν τους απαιτούμενους εκλέκτορες για την προεδρία των ΗΠΑ.

Οι σύζυγοι των 2 ισχυρών ανδρών είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους. Melania και Jill έχουν ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό εκτός από τον τίτλο της πρώτης κυρίας των οποίο διεκδικούν, είναι και οι δύο εντυπωσιακές.

Πάμε να γνωρίσουμε την 69χρονη Jill Biden η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι η νέα πρώτη κυρία.

Η Jill Biden παντρεύτηκε τον υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών το 1977 και ο ρόλος της στις αποφάσεις ζωής του συζύγου της ήταν καθοριστικός. Μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα. της πρώτης συζύγου του Joe Biden, ήταν εκείνη που βοήθησε να μεγαλώσει τους γιους του, Beau και Hunter, πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους Ashley.

He’s ready 💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Jill Biden (@drbiden) στις 1 Οκτ, 2020 στις 6:28 μμ PDT

Η Jill σπούδασε εκπαιδευτικός και έκανε καριέρα ως δασκάλα, έκανε δύο μεταπτυχιακά και στη συνέχεια διδακτορικό στην εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του Ντελαγουέαρ το 2007.

Η ίδια το τελευταίο διάστημα περιοδεύει συνεχώς στις ΗΠΑ με ένα μήνυμα: «Μόνο ο Joe Biden θα μπορέσει να συσπειρώσει τη χώρα που είναι πολωμένη όσο ποτέ, αν βρεθεί στον Λευκό Οίκο».

Build Bark Better. Happy #NationalDogDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Jill Biden (@drbiden) στις 26 Αύγ, 2020 στις 4:04 μμ PDT