«Άγριες Μέλισσες»: Ενα φιλί που, πραγματικά, δεν περιμέναμε άναψε μεγάλες φωτιές

05.11.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Ενα φιλί που, πραγματικά, δεν περιμέναμε άναψε μεγάλες φωτιές
Μεγάλος... "μάγκας" ο νεαρός! Μπορεί η κίνηση που έκανε να μην ήταν προγραμματισμένη όμως ήταν σίγουρα ματ.

Και ενώ οι βασικοί πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 ανεβαίνουν τον δικό τους "Γολγοθά" έχουμε σημαντικές εξελίξεις και στα μέτωπα που αφορούν σε άλλα πρόσωπα της σειράς. Και ακριβώς σε αυτό το σημείο εστιάζεται και η επιτυχία του σεναρίου που υπογράφουν οι Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρο Καλκόβαλης, όπως είχε υπογραμμίσει και σε παλιότερη συνέντευξή της και η Ελένη Ράντου.

Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στον Άγγελο και τη Σοφούλα. Εκείνος "λιώνει" και εκείνη του φέρεται άσχημα. Του έχει ομολογήσει ότι αγαπά άλλον, όμως δέχτηκε να κάνει την ερωτευμένη μαζί του για να ρίξει στάχτη στα μάτια των γονιών της. Την ίδια στιγμή, η "άμυαλη" μικρούλα (όπως την αποκαλεί η Ρίζω που ξέρει το μυστικό της) συνεχίζει να ονειρεύεται τον Λάμπρο (ναι, εκείνον έχει βάλει στο μάτι) και πιέζει τον έρμο τον Άγγελο να ανακοινώσει στους γονείς της ότι έκανε λάθος και ότι δεν θέλει τελικά να προχωρήσει η σχέση τους.

"Τούρκος" ο Άγγελος κάθε φορά που τα ακούει αυτά από τη Σοφούλα του, την οποία, προφανώς και θέλει ακόμη.

Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, εκείνη τον στρίμωξε ακόμη μία φορά και εκείνος δεν άντεξε. "Τρέμουν τα ποδάρια σου", του είπε η Σοφούλα αναφερόμενη στον δισταγμό του να μιλήσει στον πατέρα της. "Μη μου λες τέτοια" της απαντά εκείνος. "Γιατί τι θα κάνεις;", ρώτησε με θράσος η "μικρή", "θα με δείρεις;"

Ε, δεν την έδειρε, φυσικά, ο Άγγελος, όμως την άρπαξε και τη φίλησε με τέτοιο τρόπο που ως κι εκείνη σάστισε.

"Δεν σου έδωσα τέτοιο δικαίωμα", ψέλισε η Σοφούλα, εμφανώς ταραγμένη! "Το πήρα μόνος μου", απάντησε πατώντας γερά στα πόδια του ο εγγονός του Νέστορα. "Τουλάχιστον τώρα ξέρεις ότι είμαι δειλός". Και μετά την έφαγε τη σφαλιάρα του.

Η σπίθα όμως άναψε για τα καλά μεταξύ των δύο. Και από τις δυο πλευρές. Το είδαμε όλοι. Για να δούμε τη συνέχεια και σε αυτό το μέτωπο λοιπόν.

Όσο για σημερινό (5/11/2020) επεισόδιο, ιδού μια πρώτη γεύση