5 λόγοι για να αγαπήσεις περισσότερο την Jennifer Aniston

28.10.2020
5 λόγοι για να αγαπήσεις περισσότερο την Jennifer Aniston
Μετά τη σειρά Friends, που κάνει θραύση από τη δεκαετία του '90 μέχρι σήμερα, η Jennifer Aniston έγινε πρότυπο ομορφιάς για πολλά νεαρά κορίτσια. Ωστόσο, την αγαπάμε και για λόγους που υπερβαίνουν την εμφάνισή της και την αναγνωρίζουμε για την απίστευτη προσωπικότητά της. Διάβασε παρακάτω 5 λόγους για να αγαπήσεις περισσότερο την -αγέραστη, να τα λέμε κι αυτά- ελληνικής καταγωγής σταρ.

Κάνει τις ζωές των παιδιών πιο ευτυχισμένες και ευκολότερες

Για περισσότερο από μια δεκαετία τώρα, η Jennifer Aniston επισκέπτεται το Παιδικό Νοσοκομείο St. Jude για να βοηθήσει τα παιδιά που είναι άρρωστα με καρκίνο. Διατηρεί ακόμη και επαφή με τις οικογένειες που γνωρίζει εκεί. Τα παιδιά την αγαπούν και την περιμένουν, όχι επειδή είναι διασημότητα, αλλά επειδή έχει μια γενναιόδωρη προσωπικότητα.

Η Aniston λέει ότι άρχισε να κάνει ότι μπορεί επειδή είναι μικροί ήρωες. Είπε, «Βλέπετε αυτά τα μικρά θαύματα να περνούν κάτι που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να περνάει».

Υποστηρίζει πολλές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις

Εκτός από τη συνεργασία με το παιδικό νοσοκομείο St. Jude, η Aniston είναι απίστευτα φιλάνθρωπος και προσπαθεί να κάνει τη ζωή των άλλων ανθρώπων καλύτερη. Ενισχύει την εκστρατεία Stand Up to Cancer, όπου αυτή και άλλοι celebrities στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο.

Επιπλέον, η Aniston δωρίζει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις φυλετικής δικαιοσύνης. Δεν φοβάται να μιλήσει για βιαιότητα και ρατσισμό και λέει ότι δεν θα είναι ποτέ εντάξει και ότι πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας.

Η γενναιόδωρη καρδιά της Aniston βοήθησε να συγκεντρωθούν περισσότερα από 58 εκατομμύρια δολάρια για την Αϊτή, αποτελώντας ενεργό μέρος της ελπίδας για τη χώρα. Και η λίστα των ευγενικών πρωτοβουλιών της συνεχίζεται και συνεχίζεται.

Αγωνίζεται ενάντια στο body-shaming

Η Aniston προσπαθεί να εξηγήσει για τις γυναίκες: «Είμαι απλώς ένα κορίτσι ... Στέκομαι με τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Με στυλίστα. Με φωτογράφο. Με ομάδα φωτισμού. Και έναν υπολογιστή ... ζητώντας σου να πιστέψεις ότι ξύπνησα έτσι». Είναι η ίδια με τις άλλες γυναίκες και είναι φυσιολογικό να παίρνει βάρος και να γερνάει.

Δεν αντέχει το body-shaming: «Η αντικειμενικοποίηση και ο εξονυχιστικός έλεγχος στον οποίο υποβάλλονται οι γυναίκες είναι παράλογος και ενοχλητικός. Το μήνυμα ότι ένα κορίτσι δεν είναι όμορφο μόνο και μόνο επειδή δεν είναι απίστευτα λεπτό, είναι γελοίο», λέει η ηθοποιός.« Είναι κερδοσκοπία. Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να παίρνει βάρος χωρίς να αισθάνεται ένοχο και οι φυσικές “ατέλειες” δεν πρέπει να συζητούνται τόσο πολύ».

Είναι πάντα εκεί για τους φίλους της

Η καλλιέργεια φιλίας είναι ζωτικής σημασίας για την Jennifer Aniston. Το «να είμαι εκεί για σένα» δεν είναι απλώς ένας στίχος από το θεματικό τραγούδι του Friends αλλά είναι κάτι πραγματικό. Σύμφωνα με τη Jennifer, αν στηρίζεις αυτές τις όμορφες γυναίκες όταν είναι νέες, θα σε στηρίξουν καθώς γερνάς.

Ένα από τα πιο ισχυρά πράγματα, σύμφωνα με την Aniston, είναι το γεγονός ότι κατάφερε να αναπτύξει φιλίες με ανθρώπους σε αυτά τα 30 χρόνια. Έχει πολλούς φίλους που είναι μαζί της μέσα από καλές και κακές μέρες.

Παραμένει ταπεινή

Παρόλο που η Jennifer Aniston έχει γίνει μια από τις πιο καλά αμειβόμενες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, εξακολουθεί να είναι ταπεινή, δεν θέλει να επιδεικνύεται και αντιμετωπίζει τους θαυμαστές της πολύ ευγενικά.

Άρα δεν είναι περίεργο που με αυτό το είδος συμπεριφοράς, συνεχίζει να λειτουργεί ως πρότυπο για πολλά νεαρά κορίτσια.