The Notebook: Δε θα πιστέψεις ποιος διάσημος ηθοποιός παραλίγο να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο

21.10.2020
The Notebook: Δε θα πιστέψεις ποιος διάσημος ηθοποιός παραλίγο να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Η αποκάλυψη που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη

To The Notebook είναι μία από τις πιο γνωστές ρομαντικές ταινίες, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, τόσο για την ιστορία του όσο και για τον γοητευτικό Noah, που με επιτυχία ενσάρκωσε ο Ryan Gosling. Ωστόσο, πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο πρώτος υποψήφιος για τον ρόλο, ήταν ο George Clooney.

Δες και αυτό: Η Eva Mendes, ο Ryan Gosling, τα παιδιά τους και οι απίθανες περιπέτειες της καραντίνας

Σε συνέντευξη του στο London Film Festival, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τον είχαν προσεγγίσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Paul Newman, ο οποίος θα υποδυόταν τον ίδιο χαρακτήρα σε μεγάλη ηλικία. "Θα κάναμε το The Notebook μαζί. Εγώ θα τον έπαιζα σε νεαρή ηλικία. Συναντηθήκαμε και είπαμε ότι θα είναι σπουδαίο. Ήταν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους. Ξανασυναντηθήκαμε και του είπα ότι δεν μπορώ να παίξω εκείνον γιατί δεν του μοιάζω καθόλου. Εμείς απλά θέλαμε να το κάνουμε γιατί θέλαμε να συνεργαστούμε επαγγελματικά, αλλά καταλήξαμε ότι δεν ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε". είπε ο ηθοποιός.

Αυτό το είδες; "Ο πατέρας μου πέθανε ενώ έκανε σεξ"

Στην ταινία, που γυρίστηκε το 2004, πρωταγωνιστούν ο Ryan Gosling και η Rachel McAdams στο ρόλο της Allie, ενώ ο James Garner και η Gena Rowlands ερμηνεύουν τους ρόλους σε μεγαλύτερη ηλικία.