O Jude Law έχει έξι παιδιά - Τον μεγαλύτερο γιο του τον έχεις δει; Είναι "φτυστοί"

15.10.2020
O Jude Law έχει έξι παιδιά - Τον μεγαλύτερο γιο του τον έχεις δει; Είναι "φτυστοί"
Πατέρας και γιος πρωταγωνιστούν πρώτη φορά μαζί σε μια ταινία μικρού μήκους. Το εύρημα του διαφημιστικού ποστερ είναι... ιδιοφυές!

Ο Jude Law έχει έξι παιδιά.Τρία από την πρώτη του σύζυγο, Sadie Frost (1997-2003), τον 24χρονο Rafferty, τη 19χρονη Iris και τον 13χρονο Rubby, ενα κοριτσάκι από τη σύντομη σχέση του με το μοντέλο Samantha Burke, την 11χρονη Sophia, την 5 ετών Ada από την επίσης σχέση με το μοντέλο/τραγουδίστρια Catherine Harding και ένα ακόμη μωράκι που γεννήθηκε μέσα στην καραντίνα, καρπό του έρωτά του με τη νυν σύζυγό του, Philipa Coan.

Σήμερα ο λόγος για τον πρωτότοκο του 47χρονου σταρ, ο οποίος κάνει καριέρα στο modeling και μέσα στην καραντίνα, ακολούθησε τις οδηγίες του φίλου του, σκηνοθέτη Darren Stowager και μέσω iPhone, μαζί με τον πατέρα του γύρισαν την ταινία μικρού μήκους "The Hat", H ταινία αυτή πρόκειται να προβληθεί στο πλαίσιο του Raindance Film Festival στις 6 Νοεμβρίου 2020 και η αφίσα είνα εκπληκτική.

Σε δύο εκδοχές, βλέπουμε τους δύο πρωταγωνιστές (ή μάλλον κομμάτια του προσώπου τους) που, στην ουσία, υπογραμμίζουν την απίστευτη ομοιότητά τους.

Ιδού και κλικαρε στο βελάκι να δεις και τη δεύτερη!

Περήφανοι πατέρας, γιος και σκηνοθέτης για αυτή τη συνεργασία και εμείς θα σταθούμε λίγο παραπάνω στο θέμα της ομοιότητας.

Ιδού μερικές φωτογραφίες του υιού μέσα από το Instagram του ίδιου και της μαμάς Sadie, η οποία, όπως φαίνεται, δεν χορταίνει να τον φωτογραφίζει. Τα όποια παραπάνω λόγια είναι περιττά! Και, πάντως, στις φωτογραφίες είναι ο Rafferty... όχι ο Jude!