Γιάννης Στάνκογλου: Η ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτησε δημόσια τον "Θωμά Κυπραίο"

14.10.2020
Γιάννης Στάνκογλου: Η ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτησε δημόσια τον "Θωμά Κυπραίο"
Οριστικά τέλος οι "Άγριες Μέλισσες" για τον έλληνα πρωταγωνιστή, ο οποίος είπε με τον δικό του τρόπο ένα "αντίο" στο τηλεοπτικό του alter ego.

Η τελευταία σκηνή του Γιάννη Στάνκογλου ως "Θωμάς Κυπραίος" στις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1 προβλήθηκε πριν από δυο μέρες και συγκέντρωσε αμέτρητα θετικά σχόλια για την έντασή της.

Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος ο ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει κι εκείνος τον χαρακτήρα με τον οποίο ταυτίστηκε τόσο άρρηκτα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο μυαλό των τηλεθεατών. Και το έκανε με μία ανάρτηση στο Instagram.

"Λοιπόν σήμερα τελικά τελειώνω από μέλισσες ...αυτές ρης αγριες....εδώ τώρα ετοιμασία για Γιουγκερμαν#agriesmelisses #agriesmelisses🐝 #poreiatheater #tv_greece #theater", γράφει στη λεζάντα (αν και κάπως βιαστικά, αν κρίνουμε από μερικά "λαθάκια") και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε:

Και μπορεί στο θέατρο να ετοιμάζεται να "ξανασυναντήσει" τον Γιούγκερμάν του, όμως στην τηλεόραση ο Γιάννης Στάνκογλου έχει ήδη φορέσει ένα άλλο κοστούμι, τελείως διαφορετικό από αυτό που έχει φορέσει μέχρι τώρα στο Διαφάνι.

Για την επόμενη σεζόν ο δημοφιλής ηθοποιός θα είναι ο "Αποστόλης". Πρόκειται για έναν ρόλο που αναλαμβάνει σε μια νέα σειρά του Mega, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ξεκινήσει, όμως τίτλο ακόμη δεν γνωρίζουμε. Ξέρουμε όμως ότι το σενάριο υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις δουλειές της "Υπέροχα Πλάσματα" και "Μίλα μου Βρώμικα", παλιότερα.

Ιδού ο Αποστόλης, λοιπόν, ο οποίος πρέπει να πούμε ότι καμία σχέση δεν έχει με τον Θωμά: