Η Ιωάννα Μαρτζούκου επιβεβαιώνει τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Καζάκο

07.10.2020
Η Ιωάννα Μαρτζούκου επιβεβαιώνει τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Καζάκο
Ύστερα από 5 μήνες έντονης φημολογίας περί διαζυγίου, έρχεται και η επιβεβαίωση.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου έγιναν ζευγάρι το 2007, παντρεύτηκαν σε μια σχετικά κλειστή τελετή στην 1η Σεπτεμβρίου 2009, στο χώρο του Island στη Βάρκιζα και σε όλη τη διάρκεια της σχέση τους διατηρούσαν χαμηλούς τόνους, ενώ όλοι μιλούσαν για "έναν έρωτα μεγάλο". Τα πράγματα, φαίνεται, ότι κάποια στιγμή άλλαξαν και οι δρόμοι τους χώρισαν, 11 χρόνια μετά.

Και σε αυτή τη φάση της κοινής τους ζωής, όμως, η στάση παραμένει η ίδια: απόλυτα διακριτική. Οι πρώτες σχετικές φήμες ακούστηκαν στον περασμένο Μάιο, όμως επίσημα δεν υπήρξε ούτε διάψευση ούτε επιβεβαίωση. Μέχρι σήμερα, που η Ιωάννα Μαρτζούκου αποφάσισε να μιλήσει σχετικά στη Σάσα Σταματη και την εφημερίδα "On Time":

Με τον Κωνσταντίνο ζήσαμε πολλά, η ζωή όμως δεν μας τα φέρνει πάντα τα έχουμε ονειρευτεί. Θα μας ενώνει πάντα το παιδί μας, το οποίο και οι δύο λατρεύουμε. Σημασία έχει ότι όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας δύναμη που δεν γνωρίζουμε, η οποία μας θα οδηγήσει στον προορισμό μας.

Το πρώην -πια- ζευγάρι έχει μαζί έναν γιο, τον 8 ετών, σήμερα, Ιάσονα, τον οποίο υπεραγαπούν και οι δύο και, φυσικά, παραμένει προτεραιότητά τους.

Για την ιστορία, ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει ακόμη ένα παιδί, από τον γάμο του με την Τάνια Τρύπη, την 18χρονη Τζένη. Πριν από λίγους μήνες είχε ποζάρει, μάλιστα, σε μια σπάνια φωτογραφία και με τα δυο παιδιά του.