Brad Pitt vs Angelina Jolie: Η δίκη μεταξύ των διάσημων "πρώην" ξεκίνησε - Ο δικαστής, οι μάρτυρες και τα απρόοπτα

06.10.2020
Brad Pitt vs Angelina Jolie: Η δίκη μεταξύ των διάσημων "πρώην" ξεκίνησε - Ο δικαστής, οι μάρτυρες και τα απρόοπτα
Τέσσερα χρόνια μετά την ξαφνική ανακοίνωση του χωρισμού τους, το διάσημο πρώην ζευγάρι δεν έχει καταφέρει να "τακτοποιήσει" τα θέματά του και προσφεύγει στην ύστατη λύση ζητώντας τη βοήθεια του δικαστηρίου.

Ήταν Σεπτέμβρης του 2016 όταν η είδηση για το διαζύγιο των Brangelina έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία ταράζοντας τους απανταχού θαυμαστές τους -και όχι μόνο. Τέσσερα χρόνια -και πολλές αποκαλύψεις- μετά φαίνεται ότι το μόνο το διακαστήριο μπορεί να δώσει λύση στο "θέμα" τους που δεν είναι άλλο από τα παιδιά, καθώς η Angie λέγεται ότι δεν αφήνει τον Brad να βλέπει τα παιδιά όσο θα ήθελε...

Η πολυαναμενόμενη δίκη, λοιπόν, ξεκίνησε χθες και, σύμφωνα με τον ET Online, το ζητούμενο του Pitt είναι η 50/50 με την Jolie επιμέλεια των παιδιών και αυτό αιτείται στην προσφυγή του. Όπως φαίνεται, δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις και θα έχουμε ένα κάποιο Happy End σε αυτό το κομμάτι του χωρισμού, όμως, η αλήθεια είναι, πως μέχρι να τελειώσει κάτι... δεν έχει τελειώσει!

Διάβασε και αυτό: Angelina Jolie για το διαζύγιο της: «Πέρασα δύσκολα»

Η δίκη που ξεκίνησε χθες (5/10/2020) αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 23 Οκτωβρίου και αναμένεται να καταθέσουν και οι δυο αντίδικοι. ΄Όπως μεταδίδει το UsWeekly, μεταξύ των μαρτύρων που έχει καλέσει η πλευρά Pitt, είναι η συμπρωταγωνίστρια της Angie στην ταινία "Girl, Interrupted", Jillian Armenante, καθώς και ένας ψυχοθεραπευτής, ένας σωματοφύλακας και αρκετοί ψυχολόγοι και νευρολόγοι.

Αναφέρεται επίσης ότι παρά τις διαφορές τους, τόσο η Jolie, όσο και ο Pitt πιστεύουν πια ότι μία λύση 50/50 είναι η ιδανικότερη και το μόνο που μένει είναι η... απόφαση. Για την ιστορία, η Angelina μπήκε στη δίκή με μια ελαφρά "ήτττα" καθώς το αίτημά της να ζητήσει την εξαίρεση του δικαστή John W. Ouderkirk από την υπόθεση (λόγω υπονοιών της περί μεροληψίας του υπέρ του PItt) δεν έγινε δεκτό.

Αυτό το έχεις διαβάσει: Ο Brad Pitt μιλά ανοιχτά για το πρόβλημά του με το αλκοόλ και πώς το έκοψε

Εν αναμονή εξελίξεων, θυμίζουμε ότι στην καρδιά των γεγονότων έχουμε τα έξη παιδιά του ζεύγους, τον 19χρονο Maddox, τον 16χρονο Pax, την 15χρονη Zahara, την 14χρονη Shiloh και τα 12χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.