Ιωάννα Τούνη: "Αδειάζει" δημοσίως την καλύτερη της φίλη

06.10.2020
Ιωάννα Τούνη: "Αδειάζει" δημοσίως την καλύτερη της φίλη
Ποιος είναι ο λόγος ρήξης ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου;

Το τέλος φαίνεται πως ήρθε στη φιλία ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και την Βρισηίδα Ανδριώτου, τις δύο πρώην παίκτριες του My style Rocks που είχαν προβάλει αρκετά τη φιλία τους μέσω social media. Οι followers της πρώτης παρατήρησαν πως κάτι είχε αλλάξει, και εκείνη δε δίστασε να αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο σταμάτησαν να μιλάνε.

Δες και αυτό: Elsa Hosk: "Κατέληξα στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση κοκαϊνης"

"Δε μαλώσαμε...Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους, που αγαπάω, όχι μόνο τα ψέματα, την αχαριστία, κοροϊδία και την διπροσωπία. Η 'κολλητή' μου έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το "ροζ βίντεο". Η 'κολλητή μου', με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στον πανελλήνιο! Εννοείται πως παράλληλα μου είπε ψέματα πως 'τον συνάντησε τυχαία και σηκώθηκε και έφυγε αμέσως'! Αλλά για καλή μου τύχη η Θεσσαλονίκη είναι χωριό και όλα μαθαίνονται! Αν και έχω να πω πολλά ακόμη...Δε νομίζω πως χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω...."είπε η ίδια.

Αυτό το είδες; Δημήτρης Αργυρόπουλος: Γιορτάζει 11 χρόνια καθαρός από ουσίες και αλκοόλ και στέλνει το δικό του μήνυμα

Από την άλλη, η Βρισηίδα θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όλο αυτό, και μέσω Instagram stories έγραψε: "Θα ήταν ό,τι πιο ανάξιο θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου αν έμπαινα στη διαδικασία να κοντραριστώ δημοσία με την χρόνια φίλη μου. Επειδή νιώθω όμως ότι αδικώ τον εαυτό μου χωρίς να υπερασπιστώ τη θέση μου, θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ξέρω ότι πολύ λίγοι θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την αλήθεια της μικρής Βρισηίδας, που οφείλει τα πάντα στη φίλη της, ακόμα και το ότι αναπνέει ίσως. "Φταίω" και το παραδέχτηκα από τη πρώτη στιγμή στον κύκλο μας όχι επειδή βρέθηκα στον ίδιο χώρο ακούσια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά γιατί δεν έφυγα την ίδια στιγμή αλλά μετά από κάποια ώρα. Το θέμα όμως είναι ότι ο λόγος για τον οποίο ένιωσα άσχημα τότε διαφέρει πολύ από τον λόγο που νιώθω πολύ πιο άσχημα σήμερα. Ο λόγος που ζήτησα επανειλημμένα συγγνώμη και από την φίλη μου και από τους κοινούς μας γνωστούς τότε, ήταν γιατί θεώρησα (έστω και εκ των υστέρων) τεράστιο λάθος το ότι δεν έφυγα αμέσως μόλις κατάλαβα ότι ήταν το εν λόγο άτομο στον ίδιο χώρο αλλά επέλεξα να κάτσω με την παρέα που είχα πάει κάποια μέτρα πιο πέρα. Ο λόγος όμως που νιώθω πολύ πιο άσχημα σήμερα είναι γιατί μετά από έναν ολόκληρο μήνα, έπρεπε να το ξανά υποστώ όλο αυτό και μάλιστα δημόσια".