Ο άγνωστος λόγος για τον οποίο εκνευρίστηκε ο πρίγκιπας William με τον Harry μόλις αποκαλύφτηκε

06.10.2020
Ο άγνωστος λόγος για τον οποίο εκνευρίστηκε ο πρίγκιπας William με τον Harry μόλις αποκαλύφτηκε
Και η αδελφική αντιπαλότητα συνεχίζεται. Σύμφωνα με το νέο βιβλίο, Battle of Brothers, η ρήξη ανάμεσα στον πρίγκιπα William και στον πρίγκιπα Harry είναι πολύ πιο περίπλοκη από από ότι γνωρίζουμε.

Ένα σημείο διαφωνίας είναι ότι ο πρίγκιπας William εκνευρίστηκε που ο Harry και η Meghan δεν αποκάλυψαν τα ονόματα των νονών του Archie. Ο συγγραφέας Robert Lacey γράφει, σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύθηκε από τη Daily Mail, ότι είχαν πολλές διαφωνίες:

«Υπήρχε η εξαπάτηση σχετικά με την ανακοίνωση της γέννησης του Archie, η οποία σε αντίθεση με κάθε άλλη βασιλική γέννηση των σύγχρονων εποχών έλαβε χώρα με απόλυτη μυστικότητα: τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν στις 2 Μαΐου 2019 στις 2 μ.μ., ότι η Meghan γέννησε εκείνο το πρωί, όταν στην πραγματικότητα, είχε γεννήσει το μωρό Archie οκτώ ώρες νωρίτερα, στις 5.26 πμ. Ακολούθησε η άρνηση δημοσίευσης των ονομάτων των νονών. Όλοι αναμένουν από τη μοναρχία, το παλάτι και σχεδόν οποιονδήποτε έχει μερίδιο στο παιχνίδι ότι πρέπει να γίνει γνωστό στον κόσμο ποιοι είναι οι «χορηγοί» του νέου βασιλικού μωρού. Πώς μπορεί να κρίνει κάποιος την καταλληλότητα ενός «χορηγού» που παραμένει άγνωστος; Ωστόσο, τα ονόματα των νονών του Archie εξακολουθούν να κρατούνται μέχρι σήμερα μυστικά».

Ένα ρεπορτάζ από τους Sunday Times, έγραψε ότι οι Sussexes κατανόμασαν τη νταντά του Πρίγκιπα Ηarry, Τiggy Pettifer (πρώην Legge-Bourke) ως νονά του Archie και τον στενό φίλο και μέντορα του Harry, τον Mark Dyer, ως νονό. Όμως, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον Ηarry και την Μeghan. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ζουν μια πιο ιδιωτική ζωή από τότε που αποχώρησαν από το βασιλικό τους αξίωμα, είναι αμφίβολο αν θα αποκαλύψουν τα ονόματα των νονών του μικρού Archie, προς απογοήτευση της βασιλικής οικογένειας.

Το Battle of Brothers θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου.