Γλυκερία: Tα δάκρυα της στον αέρα του Ενώπιος Ενωπίω – Δες για πρώτη φορά το γιο της! [Βίντεο]

06.10.2020
Γλυκερία: Tα δάκρυα της στον αέρα του Ενώπιος Ενωπίω – Δες για πρώτη φορά το γιο της! [Βίντεο]
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Γλυκερία στον αέρα του Ενώπιος Ενωπίω.

Η τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή, απάντησε στα ερωτήματα του Νίκου Χατζηνικολάου τόσο για την επαγγελματική της πορεία όσο και για την προσωπική της ζωή. Ένα βίντεο ήταν αρκετό για να της φέρει δάκρυα στα μάτια. Ο γιος της μίλησε για εκείνη και η συγκίνηση της ήταν μεγάλη.

Ο γιος της λέει:
«Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ότι περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για μένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά», είπε μεταξύ άλλων ο γιος της Γλυκερίας.

Η ίδια είπε:
«Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει κι εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει. Και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και αν γίνομαι ακόμα καλύτερη».