Eva Mendes: Τι απαντάει σε όσους λένε πως ο Ryan Gosling "δε τη βγάζει έξω"

05.10.2020
Eva Mendes: Τι απαντάει σε όσους λένε πως ο Ryan Gosling "δε τη βγάζει έξω"
Μια φωτογραφία στάθηκε η αφορμή για ένα "ξεκαθάρισμα"

Η Eva Mendes, εκτός από την κινηματογραφική της καριέρα και τη συζυγική της σχέση με τον Ryan Gosling, είναι γνωστή για το υπερβολικά χαμηλό προφίλ που διατηρεί μακριά από τα φώτα της δημοσιόττητας. Η ίδια ρωτήθηκε πρόσφατα γιατί ο σύζυγος της και ηθοποιός "δεν την βγάζει περισσότερο έξω", και εκείνη έδωσε τη δική της απάντηση.

Δες και αυτό: Hugh Jackman: Εμφανίζεται ολόγυμνος σε διαφημιστικό παπουτσιών

Η 46χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της από τα παλιά, στην οποία φαίνεται να τρέχει σε μια παραλία, και έκανε ένα αστείο πως πήγε για τρέξιμο εκείνο το πρωί, πριν προσθέσει πως στην πραγματικότητα δεν πήγε. "Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από τουλάχιστον 15 χρόνια. Δεν είδα παραλία φέτος. Δεν έτρεξα φέτος", ξεκαθάρισε η Mendes.

Αυτό το είδες; Έχεις δει τους κοιλιακούς του 56χρονου Lenny Kravitz; Χάνεις!

Ένας followers της έκανε ένα σχόλιο στο οποίο γράφει πως "Πρέπει να πεις στον Ryan να σε βγάζει έξω περισσότερο, και εκείνη απάντησε λέγοντας: "Όχι, ευχαριστώ, είμαι εντάξει. Καλύτερα να είμαι σπίτι με τον άντρα μου παρά οπουδήποτε αλλού στον κόσμο".

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας The Place Beyond the Pines το 2012 και έχουν αποκτήσει δυο κόρες, την 6χρονη Esmeralda και την 4χρονη Amanda Lee.