Elsa Hosk: "Κατέληξα στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση κοκαϊνης"

05.10.2020
Elsa Hosk: "Κατέληξα στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση κοκαϊνης"
Η βαθιά προσωπική εξομολόγηση του μοντέλου

Η Elsa Hosk παραβρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στη σουηδική εκπομπή Skavlan, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη μάχη που έδωσε με τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Δες και αυτό: Chiara Ferragni: Ο τρυφερός τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

"Έκανα οτιδήποτε ένιωθα ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει να ξεφύγω από τον εαυτό μου. Για εμένα, το να μπορώ να ξεφύγω από το ποια είμαι και από τη ζωή μου, με έκανε να αισθάνομαι ωραία. Δεν ήταν άσχημη ζωή, απλά κυνηγούσα το συναίσθημα της εξαφάνισης. Μετακόμισα στη Νέα Υόρκη όταν ήμουν 20 αλλά είχε ήδη ξεκινήσει να πίνω, δυο χρόνια πριν. Πήγα για μια δουλειά στο Los Angeles και εκεί πήρα υπερβολική δόση κοκαϊνης, κατέληξα στο νοσοκομείο και μετά πήγα στην αποτοξίνωση. Γίνεσαι απίστευτα χειριστικός όταν βρίσκεσαι σε αυτήν την κατάσταση. Όταν είσαι εθισμένος, θέλεις να ακούσεις ότι δεν είσαι εθισμένος και η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Νόμιζα ότι το πρόβλημα δεν το είχα εγώ, αλλά όλοι οι άλλοι. Δεν καταλαβαίνεις από τα λόγια των άλλων. Φτάνεις στον πάτο και να ανέβεις από εκεί. Όταν έφτασα στον πάτο, κάλεσα ένα νούμερο που μου είχε δώσει μια ατζέντης η οποία ήταν μέλος μιας οργάνωσης αποτοξίνωσης και μπήκα στο πρόγραμμα. Ακόμη πάω. Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα σήμερα έχω καριέρα".

Αυτό το είδες; Πρώην παίκτρια του My Style Rocks χωρίζει μετά από δύο χρόνια γάμου

Πρόσφατα, το μοντέλο ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί με το σύντροφό της, Tom Daly. Σε νέα ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, με τη λεζάντα "Babygirl", αποκαλύπτοντας έτσι το φύλο του μωρού.

Babygirl 💕💕💕💕💕💕

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on Oct 4, 2020 at 9:41am PDT