The Voice: Εμφάνιση έκπληξη από την Μπέσυ Αργυράκη στη σκηνή των Blind Auditions [video]

05.10.2020
The Voice: Εμφάνιση έκπληξη από την Μπέσυ Αργυράκη στη σκηνή των Blind Auditions [video]
Ένα αναπάντεχο περιστατικό που ενθουσίασε τους κριτές είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (4/10/2020) του talent show του ΣΚΑΪ.

Ο Δημήτρη Κίκλης, ήταν ένας από τους υποψήφιους που ανέβηκαν στη σκηνή του The Voice χθες το βράδυ και ενθουσίασε τους κριτές με την ερμηνεία του στο τραγούδι της Edith Piaf "La foule". Γύρισαν και οι τέσσερις (ο Σάκης, όμως, εκτός χρόνου) και μέσα σε λίγα λεπτά έμαθαν ότι ο άνθρωπος που ήταν "υπεύθυνος" για την πορεία του 35χρονου μουσικού, στηρίζοντάς τον από τα πρώτα του βήματα ήταν η Μπέσυ Αργυράκη, η οποία, μάλιστα τον έχει κοντά της ως μαέστρο σε όλες τις εμφανίσεις της και ήταν εκεί μαζί του κι εκείνη τη βραδιά.

Και οι τέσσερις κριτές ενθουσιάστηκαν μόλις το άκουσαν και ακόμη περισσότερο μόλις την είδαν στην οθόνη. Όλοι γνωρίζονται χρόνια και έχουν μεγάλη αγάπη μεταξύ τους.

Ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που είχε την ιδέα, την είπε φωναχτά και στο τέλος την πραγματοποίησε. "Είναι δυνατόν να έχουμε εδώ την Μπέσυ Αργυράκη και τον μαέστρο της και να μην ακούσουμε λίγο... 'Κορμί κι αλάτι...", τραγούδησε ο παρουσιαστής και... αυτό ήταν. Το υπόλοιπο κομμάτι "παίχτηκε" στη σκηνή.

Η Μπέσυ συνάντησε τους κριτές και αφού αποκάλυψε το άκρον άωτον της ατυχίας ["να έχεις μπροστά του τον Σάκη Ρουβά και να μην μπορείς να τον φιλήσεις"] ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το τραγούδι που έγινε τεράστια επιτυχία το 1981.

Ιδού και το απόσπασμα από την εκπομπή.

Για την ιστορία, ο Δημήτρης επέλεξε την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την ομάδα της.