Η Ντέπυ Γκολεμά άσπρισε σε μια νύχτα - Η τεράστια αλλαγή στο look της

05.10.2020
Η Ντέπυ Γκολεμά άσπρισε σε μια νύχτα - Η τεράστια αλλαγή στο look της
Με δυο αναρτήσεις μοιράστηκε τα νέα η γνωστή δημοσιογράφος που άλλαξε και κάτι άλλο εκτός από το μαλλί αυτές τις μέρες.

Το πρώτο "χτύπημα" ήρθε πριν από δυο μέρες μέσω stories στο Facebook... Σαφώς τρολάροντας τον εαυτό της, η Ντέπυ Γκολεμά μοιράστηκε μία φωτογραφία της με γκρίζα μαλλιά, την οποια συνόδευσε με το σχόλιο "Άσπρισα σε μια νύχτα".

Προφανώς, βέβαια, πρόκειται περί στυλιστικής αλλαγής, την οποία και επιβεβαίωσε την επόμενη μέρα με μία ανάρτηση στο Instagram. "New Look" στη λεζάντα και... ιδού:

Au naturel το νέο look της Ντέπυς Γκολεμά, όμως, όπως είπαμε και νωρίτερα, αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή στη ζωή της τον τελευταίο καιρό. Αφήνοντας το znews.gr όπου αρθρογραφούσε τον τελευταίο καιρό, η γνωστή δημοσιογράφος, στράφηκε προς τη μεγάλη της αγάπη (όπως είπε χαρακτηριστικά) το ραδιόφωνο.

Συγκεκριμένα, από το περασμένο Σάββατο (και κάθε Σάββατο στις 11 το πρωί) η Ντέπυ Γκολεμά "εκπέμπει" από τα Παραπολιτικά 90,1 με την εκπομπή “Αυτή η μάσκα μένει” όπου «με το γνωστό “γλυκό” της στυλ θα σχολιάζει και θα… καυτηριάζει σημεία των καιρών κι όχι μόνο!», όπως διαβάζουμε στην επίσημη ανάρτηση για την εκπομπή.

Καλή αρχή, λοιπόν, και... "με 'γειά" το νέο look!