Μιμή Ντενίση: Η φωτογραφία με τον Μπουράκ Χακί και η αποκάλυψη

19.09.2020
Μιμή Ντενίση: Η φωτογραφία με τον Μπουράκ Χακί και η αποκάλυψη
Τους δύο ηθοποιούς συνδέει μια στενή φιλία και να που είναι έτοιμοι να συνεργαστούν!

Η φωτογραφία που μοιράστηκε πριν από λίγο η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, τα οποία, όπως φαίνεται, περιλαμβάνουν και τον ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στο ελληνικό κοινό, Μπουράκ Χακί.

"Συντομα μαζι!!στην ταινια Σμυρνη μου αγαπημενη!! Φιλιω κ Χαλιλ.Ενας ερωτας απαγορευμενος δυο ανθρωποι που ταιριαζουν οι ψυχες τους μα τους χωριζουν η θρησκεια κ οι πολιτικες..Ελπιζω να εχουμε ηρεμια κ να αρχισουμε τα γυρισματα την ανοιξη στην πολυπαθη Μυτιληνη!.θα ειναι πολυ καλο για το αγαπημενο νησι!!! #smirnimouagapimeni", γράφει στη λεζάντα η Μιμή Ντενίση και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε.

Η σχέση των δύο ηθοποιών είχε συζητηθεί πριν από μερικούς μήνες όταν ο Μπουράκ είχε σχολιάσει την ανάρτηση της Μιμής σχετικά με την Αγιά Σοφιά και εκείνη του είχε απαντήσει.

Ως προς τα προσωπικά του γοητευτικού τούρκου ηθοποιού, τα οποία επίσης είχαν απασχολήσει τα εγχώρια και όχι μόνο ΜΜΕ, μάθαμε πρόσφατα ότι ο δεσμός του με τη Χαρά Παππα, που επρόκειτο να τους στείλει και στην εκκλησία σύντομα έληξε οριστικά.

Τώρα, περιμένουμε με ανυπομονησία την ταινία.